Region Hovedstadens Psykiatri

Region Hovedstadens Psykiatri,

Storkøbenhavn
17-06-2022

Ambitiøs overlæge med ledelsesansvar til Psykiatrisk Akutmodtagelse

Kontakt

Region Hovedstadens Psykiatri

Psykiatrisk Center København
2400
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
17-06-2022
Udløber:
08-08-2022
Kviknummer:
LJA-83731925
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Spændende stilling med rig mulighed for faglig og ledelsesmæssig udvikling!

Vi søger en ambitiøs overlæge med ledelsesansvar til Psykiatrisk Akutmodtagelse, Ny Psykiatri Bispebjerg - Psykiatrisk Center København

Har du interesse for akut psykiatri, og ønsker du at være en del af Danmarks største psykiatriske center? Så kan du blive vores nye kollega og en del af videreudviklingen af fremtidens psykiatri!

Som afsnitsledende overlæge får du en central rolle som lægelig drivkraft i videreudviklingen af det akutte psykiatriske område på Psykiatrisk Center København.

Om stillingen

Stillingen rummer lægelig ledelse af den psykiatriske akutmodtagelse samt det tilknyttede akutteam og den nyligt oprettede regionsdækkende akuttelefon. Dit kliniske virke kommer til at være i akutmodtagelsen med tæt samarbejde til resten af akutafdelingen.

Vi har Danmarks største og mest dynamiske akutmodtagelse, hvor du vil have det faglige ansvar for såvel de akutte henvendelser i den åbne uvisiterede modtagelse som de 10 åbne senge i akutmodtagelsens sengeafsnit. Akutteamet, som er et ambulant tilbud i tæt tilknytning til akutmodtagelsen, står netop nu over for en omstrukturering i forhold til opgaver og arbejdsgange, ligesom den helt nye regionale psykiatriske akuttelefon kommer til at have sin forankring i akutmodtagelsen PCK.

Som leder i akutmodtagelsen vil du naturligt blive en del af det psykosociale beredskab, som Psykiatrisk Center København har regionalt ansvar for at koordinere.

Vi flytter i november 2022 ind i helt nybygget hospitalsbyggeri særligt indrettet til moderne psykiatri, hvor du skal være med til at udvikle og løfte kvaliteten af den akutte psykiatriske behandling. Der vil være mulighed for at indgå i og bidrage til forskningsprojekter inden for feltet akut psykiatri, som er et område, Psykiatrisk Center København de kommende år har som ambition og indsatsområde at styrke.

Du vil sammen med afdelingssygeplejersken komme til at lede den faglige udvikling i de nye rammer og muligheder i Ny Psykiatri Bispebjerg, hvor ambitionen er at skabe en akut psykiatri i verdensklasse. Stillingen rummer kort sagt masser af muligheder for faglig og ledelsesmæssig udvikling.

Dine væsentligste samarbejdspartnere bliver afdelingssygeplejersken og plejepersonalet i akutmodtagelsen og Akutteamet, dine lægelige kollegaer samme steds samt det øvrige erfarne speciallægekollegium på Bispebjerg. Akutmodtagelsen er kendetegnet ved et godt arbejdsmiljø og høj grad af medarbejdertilfredshed.

Som universitetshospital har vi en forpligtelse til at uddanne medicinstuderende. Vi har desuden en forpligtelse til at uddanne de yngre læger for at sikre den lægefaglige videreuddannelse. Dermed har vi en forventning om, at du sikrer løbende supervision og bedside-undervisning af de yngre læger.

Om dig

Vi forventer, at du har interesse for (men ikke nødvendigvis erfaring med) akut psykiatri. Det er vigtigt, at du har mod på at indgå i ledelsen af dynamiske forandringsprocesser mhp. øget kvalitet af patientbehandlingen i hele processen fra flytning til forankring i Ny Psykiatri Bispebjerg. Ledelseserfaring er en fordel, men ikke et krav det er dog vigtigt, at du har interesse for ledelse, ønsker at involvere dig i ledelsesarbejdet og ønsker at udvikle dig professionelt som leder.

Løn og vilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst. Som overlæge i Region Hovedstadens Psykiatri er du vagtforpligtet. Overlæger på PCK har forskudt dagtjeneste (SIF) i akutmodtagelsen på Bispebjerg matriklen. Hvis man ønsker det, er der mulighed for FEA-vagter på Gentofte-matriklen.

Har du spørgsmål?

Hvis du har brug for yderligere oplysninger om stillingen kan du henvende dig til cheflæge Lone Baandrup på mail: lone.baandrup@regionh.dk eller tlf. nr.: 91 16 59 03.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".

Søg stillingen

Send din ansøgning, CV og speciallægeanerkendelse via linket på siden senest 8. august 2022.

Bedømmelse af ansøgere vil ske på baggrund af dine oplysninger om egne kompetencer inden for hver af de 7 kompetencer for speciallæger, hvorfor ansøgningen bedes udarbejdet i henhold til disse.

Samtaler med ansøgere vil foregå umiddelbart efter fristens udløb.

Fremtidens Psykiatri på Bispebjerg

Psykiatrisk Center København står over for en kompleks og spændende forandring. I de kommende år samler vi centret fysisk og organisatorisk i et funktionelt, lyst og imødekommende nybyggeri på Bispebjerg, som er designet ud fra den nyeste viden om helende arkitektur  Ny Psykiatri Bispebjerg.

Indflytningen foregår i faser. I 2022 flytter afsnit ind fra Bispebjerg og Rigshospitalet som betyder, at den psykiatriske akutmodtagelse, to akutte modtagerafsnit samt to intensive afsnit samles i Ny Psykiatri Bispebjerg. I 2024 flytter yderligere afsnit ind fra Gentofte-matriklen og Frederiksberg-matrikel.

Da indflytningen sker i faser og centret skal fraflytte Rigshospitalsmatriklen i 2022 vil nogle afsnit og enheder oplever at skulle bo midlertidigt i nyrenoverede bygninger på vores Frederiksberg-matrikel. Der vil i en årrække dermed fortsat være sengeafsnit, forskning og ambulatorier på Frederiksberg-matriklen.

Om Psykiatrisk Center København

PCK er Danmarks største psykiatriske afdeling med et optageområde på cirka 430.000 borgere dækkende Københavnerområderne Nordvest, Nørrebro, Østerbro, indre by, Frederiksberg og Vanløse.
Vi har Danmarks største psykiatriske forskningsenhed med otte professorer og mere end 100 forskere.

PCK har i alt cirka 1300 medarbejdere, har årligt cirka 5500 indlæggelser og 190.000 ambulante kontakter. 

PCK er det største center i Region Hovedstadens Psykiatri, og geografisk placeret dels på Rigshospitalsmatriklen, dels på Bispebjerg, Gentofte og Frederiksberg Hospitaler, samt i ambulante enheder rundt omkring i optageområdet.

Læs mere på www.psykiatri-regionh.dk og om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".

Udvalgte job
Har du læst?
 

nr. 14/2016