Region Hovedstaden

Region Hovedstaden,

Bornholm
17-10-2022

Bliv praktiserende læge på Bornholm

Kontakt

Region Hovedstaden

Praktisk information
Oprettet:
17-10-2022
Udløber:
28-11-2022
Kviknummer:
LJA-84115740
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Drømmer du om din egen praksis på Bornholm? Region Hovedstaden tilbyder netop nu to lægekapaciteter på øen.

Mange muligheder
Et praksisfællesskab eller din egen klinik? Opbygning af egen praksis fra bunden eller overtagelse af etableret praksisklinik? Du har nu mulighed for at skabe netop dén praksis, der passer bedst i dit arbejdsliv, hvis du nedsætter dig på Bornholm. Indtjeningen er sikret fra første dag, da den ene kapacitet udbydes med samlet ca. 1800 patienter. Du har også mulighed for én kapacitet uden tilknyttede patienter.

Spændende faglige udfordringer
Som praktiserende læge på Bornholm kan du få faglige udfordringer og samtidig gøre en forskel for en aldrende befolkning og et stigende antal patienter med multisygdom. Du bliver en del af et godt fagligt fællesskab med øens øvrige praktiserende læger, speciallæger, hospitalslæger og kommune. Som læge på Bornholm får du særlige fordele, da Bornholm er et lægedækningstruet område.

ANSØGNINGSFRIST d. 28. november 2022
Din lægepraksis skal etableres i Rønne - evt som licens- eller satellitpraksis med åbent i alle hverdage. Det vægtes positivt i din ansøgning, såfremt du søger begge kapaciteter.

Læs mere om nedsættelsesmuligheder og -krav, tilflytterkonsulent mv. på www.regionh.dk/PraksisBornholm hvor du også finder ansøgningsskema

For spørgsmål kontakt Rekrutteringsfunktionen
2172 8573
rap.center-for-sundhed@regionh.dk

Livet på Bornholm
At komme til øen som børnefamilie er noget helt særligt. Her er en nærhed, tryghed og livskvalitet.

Bornholms tilflytterkonsulent hjælper dig og din familie med at falde godt til på øen med tilbud på børne- og ungeområdet, støtte til job til ægtefælle, bolig mv.

Har du læst?
 

nr. 14/2016