Gem annonce
Region Sjælland

Region Sjælland,

Holbæk
30-06-2022

Drømmer du om at være læge på en ø? Med kun 45 min. til en mellemstor by?

Kontakt

Region Sjælland

Orø
4305
Orø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-06-2022
Udløber:
01-09-2022
Kviknummer:
LJA-83776332
Jobtype:
Fuldtid
Deltid
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed

Så har du muligheden på Orø i Isefjord. Her er en lægekapacitet i almen praksis ledig pr. 1. december 2022.

Orø er en ø i fremgang med knap 1.000 indbyggere og en befolkningstilvækst på 15 procent over de sidste 10 år. Der er skole indtil 6. klassetrin og et rigt foreningsliv. Dertil kommer mange sommerhuse og besøgende især om sommeren, og der er over 10 spisesteder på øen.

Orø er ikke langt væk. Der er over 10 daglige færgeoverfarter til Holbæk med knap 30.000 indbyggere og man kan køre til København på en times tid.

I dag betjenes øens beboere af en satellitpraksis med en sygeplejerske alle hverdage og en læge en dag om ugen. Indtil 2016 var der en egentlig lægepraksis efter overenskomsten.

Området er defineret som lægedækningstruet, så der er mulighed for at benytte sig af de særlige overenskomstmæssige rettigheder. Man har fx ret til at lave delepraksis, så man kan være to om at dele arbejdet. Så er der tid til at supplere med andet arbejde, fx vagter i regionens nærklinikker eller regionens nye lægevagt, forskning eller andet. Der er også mulighed for at lave licensaftale, hvor udstyr eller lokaler kan lejes af regionen.

Kapaciteten er en såkaldt nul-kapacitet, dvs. der er ingen patienter, der følger med, men der er knap 1.000 indbyggere på øen og dertil kan lægges en del passanter især i sommermånederne.

Der er ansøgningsfrist den 1. september 2022, men er du interesseret, så tøv ikke med at henvende dig vi forbeholder os ret til at afsætte kapaciteten, så hurtigt som muligt af hensyn til beboerne på Orø.

Find ansøgningsskema på https://www.regionsjaelland.dk/Kampagner/detgodelaegeliv/ 

Kontakt:

Vil du høre mere, så kontakt

Thomas Bjørnestad Platz
på 93 57 70 46 / thpl@regionsjaelland.dk

eller

Pia Drostgaard
på 93 57 03 60 / pdo@regionsjaelland.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Udvalgte job
Lignende job
Forsvarets Sanitetskommando
Slagelse, Vestsjælland
Har du læst?
 

nr. 14/2016