Genitor ApS

Genitor ApS,

Gentofte
19-05-2022

Hospicechef - Sankt Lukas Stiftelsen

Kontakt

Genitor ApS

Tlf: 3141 0178
Praktisk information
Oprettet:
19-05-2022
Udløber:
07-06-2022
Kviknummer:
LJA-83629382
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Speciale uafhængig
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sankt Lukas Stiftelsen søger en hospicechef, der har lyst og evner til at lede vores hospiceområde og sammen med ledere og medarbejdere være med til at gøre en afgørende forskel for mennesker. Du bliver en del af en velrenommeret organisation, der er en pioner inden for det palliative felt i Danmark.

Du får det overordnede ansvar for at sikre en stabil og effektiv drift af hospiceområdet på Sankt Lukas Stiftelsen, og du får berøringsflader med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere. Du bliver leder af vores hospiceområde, der omfatter tre enheder: Sankt Lukas Hospice, Det Udgående Hospiceteam og Lukashuset (børne- og ungehospice). Derudover forventes du at bidrage til videreudviklingen af såvel hospice- som palliationsområdet og naturligvis af Stiftelsen samlet set.

Vi forventer bl.a., at du har ledelseserfaring og kan lede mange forskellige fagligheder, og at du er en rammesættende leder, der også giver plads og råderum til ledere og medarbejdere. Endvidere forventer vi, at du er strategisk stærk og forstår betydningen af ledelsessamarbejdet på tværs af Stiftelsen og er godt kommunikerende.

Du kan læse mere om Sankt Lukas Stiftelsen på www.sanktlukas.dk og se en  uddybende job- og personprofil her. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte direktør Henrik Nedergaard på tlf. 5179 7950 eller partner i Genitor Martin Isenbecker på tlf. 2565 9231 eller  mi@genitor.dk.

Du kan søge stillingen via knappen nedenfor.

Ansøgningsfristen er tirsdag den 7. juni 2022.

Sankt Lukas Stiftelsen er en erhvervsdrivende almennyttig fond med en sund økonomi. Stiftelsen råder over ca. 34.000 m2 i Hellerup, hvor mange af stiftelsens aktiviteter er samlet. Stiftelsen beskæftiger i alt godt 500 medarbejdere og ca. 100 frivillige, har driftsaftaler med regioner og kommuner og samarbejder desuden med erhvervsliv, fonde og andre civilsamfundsorganisationer og faglige netværk.

Har du læst?
 

nr. 14/2016