Region Sjælland

Region Sjælland,

Greve
15-10-2021

Klinik for Selvmordsforebyggelse og kompetencecenter Shared Care i Greve søger en speciallæge i psykiatri

Kontakt

Region Sjælland

Psykiatrien Slagelse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-10-2021
Udløber:
14-11-2021
Kviknummer:
LJA-82822379
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klinikken søger en speciallæge i psykiatri 37 timer pr. uge 01.12.21 eller snarest derefter til delt stilling i Klinik for Selvmordsforebyggelse og kompetencecenter Shared Care i Greve.

Klinikkerne har ambulant behandlingstilbud til personer i alderen 18 år og opefter. Klinikken for selvmordsforebyggelse har hovedfunktion og er regionsdækkende for behandling samt udredning af patienter, der har forsøgt selvmord eller har påtrængende tanker om selvmord. Herudover patienter, hvis pårørende har begået selvmord, har forsøgt selvmord eller har påtrængende tanker om selvmord. Vi behandler overvejende med samtaleterapi, men medicinsk behandling kan også være relevant. Vi har som oftest patienter uden betydende psykopatologi, men i de tilfælde hvor vi vurderer, at der er bagvedliggende psykisk sygdom, udreder vi og henviser videre til anden relevant behandling.

Kompetencecenter Shared Care har ambulant behandling til personer med diagnoserne angst, depression og somatoforme lidelser i alderen 18 år og opefter. Behandlingsansvaret for patienterne ligger hos almen læge og stillingen i kompetencecentret består dels i at se patienterne for diagnostisk afklaring, sparring med almen praktiserende læge der er tilknyttet tilbuddet og dels komme med overvejelser/råd til medicinsk behandling.

Behandlingen foregår i Greve, Vordingborg og Slagelse, men stillingen er fortrinsvis med funktion i Greve.

Klinikkerne er en del af Psykiatrien i Region Sjælland. Organisatorisk er de ledelsesmæssigt placeret sammen med sexologisk klinik, psykiatrisk klinik Køge og psykiatrisk klinik Roskilde. Klinikkerne har et spændende og udviklende miljø, med en tværfaglig personalegruppe bestående af psykologer, sygeplejersker, læge og lægesekretærer. Klinikken har daglig ledelse ved psykolog, afsnitssygeplejerske og overlæge. Der indgår således ikke ledelsesfunktion i stillingen. Interesse for tværfagligt samarbejde forudsættes.

Funktionsområde
Speciallægen skal, i samarbejde med de øvrige medarbejdere, indgå i et ambulant behandlingstilbud, herunder sparring og rådgivning til almen praktiserende læge. I klinik for selvmordsforebyggelse indebærer det desuden en psykoterapeutisk indsats, primært med individuel kognitiv samt psykodynamisk korttidsterapi inden for rammen af CAMS (Collaborative Assessment and Management of Suicidality). Dette for at skabe og sikre et effektivt fokus for terapien. Vi søger således en speciallæge med solid klinisk erfaring hvad angår psykopatologi, psykoterapi og psykofarmakologi.

Vi tilbyder dig

 • En spændende og inspirerende arbejdsplads, hvor arbejdsmiljø, humor og godt kollegialt samarbejde prioriteres højt

 • Erfarne og fagligt kvalificerede kolleger

 • Mulighed for efter og videreuddannelse i bl.a. psykoterapi

 • Supervision såvel individuelt som i gruppe

 • Undervisning med såvel interne som eksterne undervisere

 • Mulighed for deltagelse i og udvikling af forskningsprojekter

  Dine kvalifikationer

 • Uddannet speciallæge i psykiatri

 • Erfaring med eller interesse for psykoterapeutisk behandling af ikke-psykotiske lidelser, gerne inden for målgruppen

 • Erfaring med og/eller interesse i kognitiv samt psykodynamisk terapi

 • Supervisionserfaring og/eller interesse deri

 • Undervisningserfaring og/eller interesse deri

 • Interesse for forskning og udvikling af klinisk praksis

 • Gode samarbejdsevner

 • Evne til at arbejde selvstændigt og tværfagligt

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til psykolog i afsnitsledelse Marlene Kirketerp, tlf. 58 53 73 73 eller ledende overlæge Nicolas Rescalvo Hansen, tlf. 93568534.

Løn og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst.

Man gør opmærksom på, at der i forbindelse med tilbud om ansættelse vil blive indhentet en straffeattest.

Stillingen indeholder deltagelse i bagvagtsfunktion, med rådighed fra hjemmet.
Ansøgning modtages kun elektronisk, den fremsendes ved klik på knappen "søg jobbet", herunder.

Ansøgningsfrist
14. November 2021
Ansættelsessamtaler løbende

Kontaktperson(er):
Navn: Nicolas Rescalvo Hansen
Stilling: Ledende overlæge
Email: nicolh@regionsjaelland.dk

Navn: Marlene Kirketerp
Stilling: Psykolog med ledelsesansvar
Email: mkp@regionsjaelland.dk
Telefon: 58537416

Psykiatrien som arbejdsplads

I Psykiatrien Region Sjælland kan du gøre en forskel for hele mennesket. Vi skaber håb, vilje og lyst til livet. Du gør en meningsfuld forskel, når du vælger at arbejde i Psykiatrien. Gør karriere i Psykiatrien, hvis du vil redde mere end liv. Se mere på Jobipsykiatrien.dk og læs om udviklingsmuligheder, karriereveje og alt det andet som er rart at vide, når man søger nyt job.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager psykiatrisk udredning og behandling samt akutforpligtelsen i Region Sjælland.

Vi udvikler og formidler en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere, og vi har en anonym rådgivning, som er åben for alle, der har behov for viden eller sparring om psykisk sygdom. Vi forsker bredt med inddragelse af både patienter og pårørende. Vi ser det som en vigtig opgave at uddanne fremtidens medarbejdere, så vi varetager også en stor uddannelsesopgave.


Har du læst?
 

nr. 14/2016