Sanos Clinic A/S

Sanos Clinic A/S,

Herlev
23-12-2021

Læge til klinisk forskning Sanos Clinic Herlev

Kontakt

Sanos Clinic A/S

Herlev Hovedgade 82
2730
Herlev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-12-2021
Udløber:
23-01-2022
Kviknummer:
LJA-83137644
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Speciale uafhængig
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi har udvidet vores forskningsklinik, og søger en læge til en vigtig rolle som Principal Investigator eller Sub-Investigator til forsøg der sigter mod at gøre en forskel for patienter over hele verden.

Som en del af et dedikeret team skal du blandt andet udføre kliniske studier i praksis. Vi udfører lægemiddelforsøg indenfor flere terapeutiske områder dog med hovedfokus på slidgigt og alzheimers sygdom. Yderligere har vi erfaring med endokrinologen, kardiovaskulære sygdomme, dermatologi og respiratoriske sygdomme.

Hos Sanos Clinic stræber vi efter at levere kliniske data af høj kvalitet i et innovativt videnskabeligt miljø i tæt samarbejde med vores sponsorer indenfor biotek og medicinalbranchen. Vi er en flad organisation, hvor hver enkelt kollega har brede ansvarsområder og vi tror på, at de bedste resultater skabes når vores medarbejdere får frihed til at innovere.

Vi tilbyder dig at dedikere alle dine arbejdstimer til klinisk forskning samt muligheden for at blive introduceret til alle kliniske og ikke-kliniske aspekter af præ-markedet inden for lægemiddeludvikling ét sted.

Du tiltræder en stilling i en dynamisk forskningsorganisation med gode muligheder for personlig udvikling, hvor du udvikler dine kernefærdigheder og tilegner dig de nyeste tilgange og metoder. Dertil kommer muligheden for at bidrage til vores akademiske videnskabelige aktiviteter vi publicerer ca. 50 Peer Reviewed artikler om året. 

Faglig profil

Det er ikke et krav, at du er specialiseret, dog ser vi gerne, at du er

  • Uddannet læge og kvalificeret til at arbejde som selvstændig læge i Danmark
  • Har erfaring med klinisk forskning under GCP
  • Kan kommunikere flydende på engelsk

Vi prioriterer følgende personlige egenskaber

  • Du udviser ansvarlighed, og kan arbejde uafhængigt og selvstændigt med godt overblik
  • Du afslutter og følger dine opgaver til dørs 
  • Kan skabe god kontakt og interaktion med patienter, så de oplever sig godt behandlet
  • Vi lægger vægt på, at du fokuserer på at fastholde og udvikle det gode samarbejde
  • Formår at tænke kreativt for at løse udfordringer, snarere end at etablere procedurer og checklister

Om os

Sanos er en dansk forskningsvirksomhed, der er specialiseret i at lave kliniske forsøg af høj kvalitet. I klinikkerne vil du møde vores team af dygtige medarbejdere der består af læger, bioanalytikere, radiografer og selvfølgelig vores sekretærer, der står klar til at byde vores deltagere velkommen.

Vores klinik er designet med forsøgsdeltagerne i centrum. Klinikken er udstyret med MR-scanner og røntgenudstyr samt et laboratorium til behandling af blodprøver. I stueetagen har vi åbnet en Fase 1 enhed med fokus på blandt andet bioavailability og bioequivalence, PK-målinger m.v.

Du tiltræder en vigtig rolle i en meget dynamisk forskningsorganisation, hvor du på frivillig basis kan bidrage til vores akademiske videnskabelige aktiviteter.

Ansættelsesvilkår

Den daglige arbejdstid er 8:00 16:00 mandag til fredag.

Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår, herunder frokostordning, pension samt sundhedsforsikring.

 

Yderligere information

Du opfordres til at kontakte COO Mette Skaksen på msk@sanosclinic.com eller på tlf. 7370 8220 samt Klinikchef Julie Schønemann på jus@sanosclinic.com eller på tlf. 7370 8200 såfremt du har spørgsmål vedrørende stillingen.

Send dit CV samt en kort ansøgning til Klinikchef Julie Schønemann på jus@sanosclinic.com

 

Vi afholder samtaler løbende, og afslutter rekrutteringen når den rette kandidat er fundet. 

Vi kan anvende personlighedstests i forbindelse med ansættelsen.

Har du læst?
 

nr. 14/2016