Gladsaxe kommune

Gladsaxe kommune,

Gladsaxe
11-11-2021

Læge til vagtfri stilling på Rusmiddelcentret

Kontakt

Gladsaxe kommune

Rusmiddelcenteret
2860
Søborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-11-2021
Udløber:
08-12-2021
Kviknummer:
LJA-82943368
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Almen medicin,
Psykiatri,
Samfundsmedicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Til vores sundhedsfaglige team søger vi en kollega til Rusmiddelcentret i Gladsaxe kommune til ansættelse pr. 1. februar 2022 eller snarest muligt.
Stillingen er på 30 timer om ugen, fordelt på 4 dage. Arbejdstiden ligger kun i dagtimerne, og der er ikke arbejdstid i weekender og på helligdage.

Du vil blive tilknyttet et lægeteam bestående af en konstitueret overlæge og en speciallæge i psykiatri, der begge er tilknyttet centret på deltid. Lægeteamet tilknyttet Rusmiddelcentret indgår desuden i dialogfora med læger fra andre kommunale rusmiddelcentre. Lægerne arbejder tværfagligt og tager hånd om ca. 300 borgere med alkohol- og stofafhængighed.

Du vil løbende have mulighed for at have kontakt med centrets overlæge til drøftelse af faglige problemstillinger. Vi har gode klinikfaciliteter med eget kontor, elektronisk journal og adgang til sundhedsjournalen. Rusmiddelcentrets sundhedsfaglige indsats udføres i overensstemmelse med centrets kliniske retningslinjer, der beskriver de overordnede behandlingsfaglige dispositioner.

Om os

Gladsaxe Rusmiddelcenter er et ambulant behandlingstilbud, der tilbyder social- og sundhedsfaglig rusmiddelbehandling inden for både stof- og alkoholafhængighed. Vi favner bredt og har mange tilbud til borgere, der har behov for rusmiddelbehandling. Vores behandlingstilbud er tredelt og omfatter unge under 18 år, voksne over 18 år og pårørende til borgere med misbrug.

Vi kan tilbyde dig at blive en del af et tværfagligt team bestående af sundheds- (sygeplejerske og SOSU-ass.), social- og psykologfaglige medarbejdere. Arbejdet vil dygtiggøre dig inden for områderne almen medicin, psykiatri eller samfundsmedicin, hvor viden om behandling af afhængighed af stoffer og alkohol og håndtering af den af somatisk og psykiatrisk komorbiditet er relevant. Vi arbejder i et visionært miljø og har høje faglige ambitioner. Vi har fokus på at patienterne og deres pårørende, til enhver tid, får en velkvalificeret behandling, med respekt og omsorg for den enkelte.

Værdierne "Ordentlig, Fælles og Faglig" er vores DNA i afdelingen, uanset hvor du er ansat, og værdierne er vores grundsten i samarbejdet med borgere, virksomheder, ledere og medarbejdere.

Om stillingen

Dine hovedopgaver vil være
  • Udredningssamtaler
  • Abstinensbehandling
  • Iværksættelse af substitutionsbehandling
  • Medicinansvarlig i samarbejde med centrets overlæge og det sundhedsfaglige personale
  • Samarbejde med interne og eksterne kommunale og regionale enheder ift. en helhedsorienteret behandlingsindsats

Om dig

Vi forventer, at du
  • Er ambitiøs og har sans for kvalitet i dit arbejde
  • Har fokus på en helhedsorienteret behandlingsindsats
  • Kan se værdien i at arbejde tværfagligt, og bidrager hertil med din egen faglighed
  • Bidrager konstruktivt til god trivsel og højt engagement i Rusmiddelcentret som helhed

Løn- og ansættelsesforhold

Gladsaxe Kommune har fleksibel arbejdstid og en række personalegoder målrettet den sunde arbejdsplads. I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.
Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og reglerne i Ny Løn. Stillingen er på deltid, og ønskes besat pr. 1. februar 2022, eller snarest.

Yderligere oplysninger

Flere oplysninger om Rusmiddelcentret i Gladsaxe findes på Rusmiddelcentrets hjemmeside

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konst. overlæge Christian Tjagvad på telefon 39 57 39 00, eller centerleder Louise Langhoff på telefon 39 57 39 01.

Ansøgningsfrist

8. december 2021 kl. 12.00.

Samtaler forventes afholdt i uge 50, 2021.


Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FNs verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Har du læst?
 

nr. 14/2016