Lægeforeningen

Lægeforeningen,

Danmark
03-11-2022

Lægelig konsulent til Kollegialt Netværk for Læger

Kontakt

Lægeforeningen

Kristianiagade 12
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-11-2022
Udløber:
28-11-2022
Kviknummer:
LJA-84199278
Jobtype:
Deltid
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde:
Speciale uafhængig
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for netværksarbejde med fokus på læger i krise, og har du lyst til at være en del af et team som lægelig konsulent i Lægeforeningen?

 

Dine arbejdsopgaver

Som lægelig konsulent skal du yde konsulentbistand til Kollegialt Netværk for Læger, der rådgiver læger i krise. Du vil også skulle yde støtte til Lægeforeningens netværk for sygdomsramte læger. Arbejdsopgaverne omfatter bl.a. gennemførelse af kurser for netværksrådgivere, udarbejdelse af skriftligt materiale, herunder årsberetning samt opsøgende og rådgivende arbejde over for netværksrådgivere, rådgivergrupper m.fl. Du vil også skulle holde oplæg for grupper af sygdomsramte læger.

 

Arbejdet foregår i samarbejde med medarbejdere i Lægeforeningens sekretariat, der arbejder med krisehåndtering af læger. Du kan forvente møder i København og Århus, og du vil desuden skulle deltage i aktiviteter i Kollegialt Netværk på tværs af landet.

 

Kollegialt Netværk for Læger

Kollegialt Netværk for Læger yder kollegial støtte og rådgivning til læger om personlige eller arbejdsmæssige problemer. Kollegialt Netværk for Læger består aktuelt af 38 læger og dækker hele Danmark og Grønland. Kollegial rådgivning og støtte til læger ydes akut, anonymt og er gratis for medlemmer. Netværksrådgivernes arbejde er frivilligt og ulønnet. Den lægelige konsulent vil have et tæt samarbejde med en sekretær og socialrådgiver i Lægeforeningens sekretariat.

 

Læs mere om Kollegialt Netværk for Læger på www.laeger.dk

 

Vi lægger vægt på

At du er engageret og har kendskab til og interesse for lægers arbejdsforhold og livsvilkår i øvrigt, og at du er i besiddelse af kvalifikationer, der gør det muligt at indgå i en kollegial støttefunktion. Herudover lægger vi vægt på, at du er udadvendt, åben og har gode samarbejdsevner.

 

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med tilrettelæggelse og gennemførelse af kurser. Det er ligeledes en fordel, hvis du har kendskab til psykiatri, almen medicin og arbejdsmedicin.

 

Vi tilbyder

Selvstændige arbejdsopgaver med stor kontaktflade og muligheder for personlig og faglig udvikling.

 

Ansættelsesvilkår

Stillingen er normeret til 4 timer om ugen, som tilrettelægges efter nærmere aftale. Der er tale om åremålsansættelse på tre år med mulighed for forlængelse i yderligere tre år. Lønnen udgør 8.813,82 kr. pr. måned.

 

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte sekretær Susanne Holsaae på mail: sho@dadl.dk eller på tlf. 3544 8223 eller socialrådgiver Susanne Qvistgaard på mail: sq@dadl.dk eller tlf. 3544 8213.

 

Ansættelsesstart

1. januar 2023

 

Ansøgningsfrist

28. november 2022

 

Lægeforeningen varetager lægestandens interesser og gør på medlemmernes vegne sin indflydelse gældende i spørgsmål af generel samfundsmæssig og sundhedspolitisk betydning. Lægeforeningen leverer herudover en bred vifte af serviceydelser til foreningens medlemmer. Vi lægger vægt på at give foreningens medlemmer og lægelige ledelse den bedst mulige sekretariatsmæssige betjening.

 

Læs mere om Lægeforeningen på www.laeger.dk.

Udvalgte job
Sørlandet Sykehus HF
Region Sjælland - Næstved og Slagelse Sygehus
Har du læst?
 

nr. 14/2016