Region Hovedstaden

Region Hovedstaden,

Storkøbenhavn
20-02-2023

Lægepraksis i Gribskov, Rudersdal eller Tårnby?

Kontakt

Region Hovedstaden

Tlf: 24 78 30 80
Praktisk information
Oprettet:
20-02-2023
Udløber:
01-04-2023
Kviknummer:
LJA-84548058
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin,
Speciale uafhængig
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Du har nu mulighed for at etablere dig som praktiserende læge centralt i Tårnby Kommune eller i det naturskønne Nordsjælland. Region Hovedstaden har lige nu ledige kapaciteter i Gribskov, Rudersdal og Tårnby. Alle kapaciteter er uden patienter.

GRIBSKOV KOMMUNE
Gribskov Kommune ligger naturskønt ud til vandet med store sommerhusområder og mange muligheder for et rigt fritidsliv. Gribskov har lidt mere af det meste. Lidt mere strand, lidt mere skov, lidt flere sportsfaciliteter, lidt sjovere boformer, lidt mere hygge på torvet, lidt friskere madvarer og lidt større fællesskab i de små byer. Og det hele i overkommelig afstand fra storbyen. I Gribskov har de praktiserende læger et solidt samarbejde med kommunen for at sikre borgerne trygge behandlingsforløb.

TÅRNBY KOMMUNE
Tårnby ligger på Amager med Københavns Kommune som nabo. Tårnby Kommune lægger vægt på, at der skal være muligheder og plads til alle i kommunen uanset alder - både når det gælder arbejde, bolig og fritid. Med metro, lufthavn, motorvej, Øresundsbro og regionaltog til Sverige og Sjælland,er Tårnby godt placeret på landkortet. Som praktiserende læge i Tårnby får man et tæt samarbejde med kommunen på hele det forebyggende område og SundhedsCenter Tårnby tilbyder velfungerende forløbsprogrammer.

RUDERSDAL KOMMUNE
Rudersdal Kommune ligger i et af Nordsjællands smukkeste områder tæt på skov og mark og med nærhed til sø og hav. Herudover kan du komme hurtigt til København med både bil og S-tog, hvis byen skulle kalde. Rudersdal Kommune har et godt samarbejde med de praktiserende læger. Sammen arbejdes der for, at kommunens borgere har den adgang til egen læge, der er behov for.

ANSØGNINGSFRIST den 1. april 2023

Læs mere om tilbud, lokaler og støtte til dig, der vil starte praksis i Gribskov, Rudersdal eller Tårnby på de enkelte opslag under: http://www.regionh.dk/min-almen-praksis

Her kan du også læse mere om, hvad vi vægter i din ansøgning og finde ansøgningsskema.

Kontakt rekrutteringsfunktionen på:

2172 8573

@rap.center-for-sundhed@regionh.dk

Udvalgte job
Sørlandet Sykehus HF
Sørlandet Sykehus HF
Har du læst?
 

nr. 14/2016