Kriminalforsorgen

Kriminalforsorgen,

København
26-05-2023

Læger søges til Kriminalforsorgen Hovedstaden og Kriminalforsorgen Sjælland

Kontakt

Kriminalforsorgen

Kristineberg 4
2100
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-05-2023
Udløber:
12-06-2023
Kviknummer:
LJA-84812103
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du specialist i almen medicin eller har et lignende klinisk speciale? Er du midt i karrieren og drømmer om at prøve noget helt andet?  Har du for nylig afhændet din praksis, men ønsker fortsat at bidrage til sundhedsvæsenet?

Hvis du er fagligt nysgerrig og søger en udfordrende og meningsfuld hverdag, så er denne stilling måske lige noget for dig. Vi søger passionerede læger, der kan arbejde selvstændigt ønsker at gøre en forskel for mennesker på kanten af samfundet.

Hvad kan vi tilbyde dig?

 • En spændende stilling på en dynamisk og alsidig arbejdsplads.
 • En hverdag med anderledes og interessante problemstillinger, hvor din faglighed stimuleres og udfordres.
 • Faste arbejdstider og en god balance mellem arbejde og fritid.
 • En meningsfuld hverdag med patienter, der sætter pris på din indsats.
 • Et trygt og sikkert arbejdsklima med fokus på sikkerhed og samarbejde.
 • En arbejdsplads, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på sundhedsbetjeningen.
 • Faglig sparring og vidensdeling - fysisk og/eller virtuelt på tværs af Områderne på Sjælland med engagerede og humoristiske kollegaer.
 • Nært og godt samarbejde i dagligdagen med sygeplejersker på den aktuelle institution - fysisk og/eller virtuelt.

Har du lyst til ovenstående, ønsker vi af dig, at:

 • du er speciallæge i almen medicin eller har anden relevant klinisk speciallægeuddannelse
 • du er faglig stærk, alsidig, og tager ansvar for dine opgaver og træffer beslutninger
 • du har erfaring med/interesse for misbrugsbehandling og psykiatri
 • du sætter pris på at arbejde selvstændigt, da du på de mindre institutioner kan skulle afvikle konsultationerne som ene sundhedsperson på dagen.

Om stillingerne

 • Kriminalforsorgen Hovedstaden:

Afdelingslægestilling forankret i Vestre fængsel med udkørende funktion. Stillingen betjener især Københavns fængsler, men 1-2 gange om ugen vil der forventes fremmøde på en af områdets øvrige matrikler, eks. Udlændingecenter Ellebæk. Stillingen er i udgangspunktet en fuldtidsstilling.

 • Kriminalforsorgen Sjælland:

Speciallægekonsulentansættelse eller afdelingslægeansættelse, alt efter ønske om stillingstørrelse. Kriminalforsorgen Sjælland dækker over et større geografisk område. Stillingsstørrelse og arbejdssted vil derfor være efter nærmere aftale, og tage udgangspunkt i kandidatens geografiske udgangspunkt og ønske om stillingsstørrelse. Vores matrikler er af forskellig størrelse, og behovet for lægedækning på den enkelte institution svinger fra ca. 1-3 dage om ugen. Sundhedsenheden søger læger til følgende institutioner i Kriminalforsorgen Sjælland: Jyderup fængsel, Nykøbing fængsel, Storstrøm fængsel, arresterne i Roskilde, Ringsted, Holbæk, Kalundborg, Køge, Slagelse, Næstved og Nykøbing Falster.

Arbejdstiden er dagtid. Der er ikke aften- eller weekendarbejde.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes i henhold til Overenskomsten for speciallæger i staten.

Som afdelingslæge ansættes du med en fast månedsløn. Vi ønsker i udgangspunktet at besætte fuldtidsstillinger (37 timer pr. uge).

Som speciallægekonsulent aflønnes du med timeløn. Arbejdstiden udgør op til 15 timer om ugen.

Arbejdsstederne er hhv. for:

 • Kriminalforsorgen Hovedstaden: Vestre Fængsel, Vigerslev Allé 1D, 2450 København SV.
 • Kriminalforsorgen Sjælland: Arbejdssted vil derfor være efter nærmere aftale.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en evt. samtale giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Søg stillingerne
Når du søger en af stillingerne, skal du angive hvilken stilling, du søger, og i hvilket af de to områder det drejer sig om.

Du søger stillingerne via knappen "Søg stillingen.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til en af de ledige stillinger.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest mandag d. 12. juni 2023 inden kl 8.00.

Vi forventer at holde samtaler uge 24.

Hvis du indkaldes til samtale, skal du til samtalen medbringe identifikation, f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen, kan du ringe til overlæge i Sundhedsenheden Ditte Skovdal på tlf. 7255 5331.

Om Kriminalforsorgen Sjælland
Kriminalforsorgen Sjælland omfatter fire institutioner bestående af to lukkede fængsler, et kvindefængsel, ni arresthuse, to KiF afdelinger, Ungekriminalforsorgen, Intensiv Overvågning (fodlænke) og Områdekontoret i Ringsted.

Kriminalforsorgen Sjælland har ca. 745 ansatte.

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden
Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Ungekriminalforsorgen, et åbent fængsel, et udrejsecenter, et udlændingecenter, otte arresthuse, fem afdelinger i friheden samt tre udslusningsfængsler, som geografisk ligger i Københavnsområdet, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Kriminalforsorgen Hovedstaden har ca. 1250 ansatte.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kriminalforsorgen begrænser kriminalitet og skaber tryghed i samfundet. Det har vi tilfælles med politiet, anklagemyndigheden og domstolene, som er de andre myndigheder i straffesagskæden. Vi sikrer, at domstolenes domme bliver fuldbyrdet. Det er både frihedsstraffe, som afsones i fængsler og arrester eller med fodlænke, og tilsyn i forbindelse med betingede domme, herunder samfundstjeneste. Vi fører også tilsyn med prøveløsladte. Straf bliver gennemført med den nødvendige kontrol og sikkerhed, men også med støtte og motivation, så de dømte ikke falder tilbage til kriminalitet. Kriminalforsorgen består af et direktorat og fire områder og beskæftiger ca. 4300 medarbejdere. Lidt over halvdelen er fængselsbetjente.

Har du læst?
 

nr. 14/2016