Kriminalforsorgen

Kriminalforsorgen,

Sjælland & øer
01-02-2023

Læger søges til spændende stillinger i Kriminalforsorgen Sjælland

Kontakt

Kriminalforsorgen

Tinggade 15
4100
Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-02-2023
Udløber:
19-02-2023
Kviknummer:
LJA-84479499
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du midt i karrieren og ønsker et spændende job med faste arbejdstider og plads til familien?
Måske har du afhændet din praksis, men har et ønske om fortsat at arbejde?
Er du faglig nysgerrig og ønsker en anderledes og interessant hverdag?

Læs endelig videre:

Om jobbet
Du bliver en del af Sundhedsenheden Øst, der varetager sundhedsbetjening af indsatte i Kriminalforsorgen Sjællands fængsler og arrester. Sundhedsenheden består af en tværfaglig medarbejdergruppe, som du vil arbejde tæt sammen med. Vi kan tilbyde dig et fleksibelt job, hvor der er fokus på god tid til at løse de faglige opgaver, som primært er almenmedicinske.

Hverdagen er dynamisk, der er afveksling i opgaverne og mulighed for at gøre en stor forskel for mennesker på kanten af samfundet.

Kriminalforsorgen Sjælland dækker over et større geografisk område, og man vil derfor som læge skulle betjene flere matrikler, under hensyntagen til kandidatens geografiske udgangspunkt og ønske om stillingsstørrelse.

Sundhedsenheden betjener følgende institutioner: Jyderup fængsel, Nykøbing fængsel, Storstrøm fængsel, arresterne i Roskilde, Ringsted, Holbæk, Kalundborg, Køge, Slagelse, Næstved og Nykøbing Falster. 

Hvem er du?
Vores nye kollegaer skal trives med at arbejde i et levende og anderledes miljø med mange forskellige klienter og samarbejdspartnere.

Vi kunne godt tænke os, at du opfylder følgende:

  • Du er speciallæge i almen medicin eller har anden relevant klinisk speciallægeuddannelse
  • Du er engageret i samfundsforhold og indstillet på at gøre en forskel for de, der er på kanten af og på kant med samfundet
  • Du har gerne erfaring med/interesse for misbrugsbehandling og psykiatri  
  • Du har gerne undervisningserfaring og vil bidrage til undervisningen i Sundhedsenheden
  • Du har godt humør og god energi. Vi har en sjov og munter omgangstone. Ansøgere med humoristisk sans er et par skridt foran.
  • Du har evnen til at samarbejde og du er i stand til at holde hovedet koldt i pressede situationer.


Om arbejdspladsen
Vi er en god arbejdsplads, der prioriterer den faglige sparring med kollegaer på tværs. Samarbejde vægtes højt, da arbejdet med indsatte ofte giver nogle nye, skæve og interessante vinkler på lægearbejdet, og du vil derfor blive udfordret på problemstillinger, der ligger ud over det ordinære faglige lægearbejde.

Kontakten til de indsatte sker i form af tilsyn og konsultationer, hvor der er et stort fokus på sikkerhed, og du vil opleve et trygt og sikkert arbejdsklima.

Samarbejdstonen er munter, og hjælpsomhed er en værdi vi værdsætter - også på tværs af faggrænser.

Det nære samarbejde i dagligdagen vil være med sygeplejersker på den aktuelle institution. Du vil også blive en del af lægegruppen i Kriminalforsorgen Øst, og der vil blive afholdt møder på tværs af matriklerne med henblik på at sikre fagfællesskab og vidensdeling.

Du vil referere til Overlæge Ditte Andersen Skovdal.

Din nye arbejdsplads
Kriminalforsorgens vision er grundlaget for vores arbejde. Visionen er at bringe mennesker sikkert videre til et liv uden kriminalitet og værdien at balancere kontrol og sikkerhed på den ene side - og støtte og motivation på den anden. Vi har fokus på opgaven i centrum, og du vil få kollegaer, der lægger vægt på faglighed, engagement og en humoristisk, uhøjtidelig og åben omgangstone.

Endnu ikke overbevist? Se link for en spændende hverdag:

Ugeskriftet.dk

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingerne er med tiltrædelse snarest muligt.

Der er tale om faste fuldtidsstillinger med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer, med mulighed for at aftale deltid.

Arbejdstiden er i dagtimerne og der er ikke aften- eller weekendarbejde. 

Ansættelse sker i henhold til overenskomsten for læger i Staten.

Der er mulighed for at forhandle individuelle tillæg på baggrund af relevant erfaring og kompetencer.

Som civil medarbejder skal du deltage i et internt obligatorisk 3 dages internat kursus for civile medarbejdere (ICN).

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen, Område Sjælland

Arbejdsstedet aftales individuelt med fast fremmøde på de aftalte matrikler

Sundhedsenheden i Kriminalforsorgen Sjælland er en enhed, som er sat i spidsen for at samle sundhedsbetjeningen i området med en fælles central ledelse.

Kriminalforsorgen Sjælland omfatter 4 institutioner bestående af 2 lukkede fængsler, 1 kvindefængsel, samt 9 arresthuse, 2 KiF afdelinger, Ungekriminalforsorgen, Intensiv overvågning (fodlænke) samt Områdekontoret i Ringsted.

Kriminalforsorgen Sjælland har ca. 745 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere. For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til www.kriminalforsorgen.dk 

Du søger stillingen via linket søg stillingen. Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og at du dermed kommer i betragtning til de ledige stillinger.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale modtagets i rekrutteringssystemet senest 19/2.

Der afholdes samtale i uge 8.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.

Kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte overlæge i Sundhedsenheden Ditte Skovdal på telefon 7255 5331.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte HR-teamkoordinator Anna Berg Møller på telefon 7255 5596.

Udvalgte job
Sørlandet Sykehus HF
Region Sjælland - Næstved og Slagelse Sygehus
Har du læst?
 

nr. 14/2016