Westfjords Healthcare Institution

Westfjords Healthcare Institution,

Iceland
10-05-2023

Læger til Vestfjordene i Island

Kontakt

Westfjords Healthcare Institution

Torfnes, 400 Ísafjörður
Island
Tlf: +354 450 4500
Praktisk information
Oprettet:
10-05-2023
Udløber:
09-06-2023
Kviknummer:
LJA-84765615
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin,
Intern medicin,
Kirurgi,
Obstetrik
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger almenmedicinere, internmedicinere og kirurger, der har lyst til at arbejde med os på Sundhedscentret i Ísafjörður, Island.

I den sidste tid har vi haft danske læger hos os, og det har fungeret rigtigt godt. Samarbejdet forløber glat, og patienterne er tilfredse. Lægerne har været glade for at komme her og opleve noget helt nyt.

Almenmedicineren varetager arbejdet i almen praksis samt skiftende lægevagt. Den internmedicinske læge varetager arbejdet i vores sengeafdeling. Kirurgen udfører ambulante, elektive og akutte operationer samt fødselshjælp.

Det bestræbes, at internmedicinere og kirurger kommer i mindst to uger ad gangen gerne et par måneder eller på ubestemt tid. For almenmedicinere er der generelt et krav på at kunne være her mindst tre måneder ad gangen eller længere.

Island og Vestfjordene byder på et enestående socialt sikkerhedsnet, perfekte omgivelser for al slags udendørsaktiviteter, verdens bedste levevilkår og fantastiske institutioner lige fra børnehaver til universiteter.

Velkommen til Ísafjörður!
https://www.youtube.com/watch?v=d_QL372eeuQ

Yderligere information om vores institution
Vestfjordenes sundhedscenter (Heilbrigðisstofnun Vestfjarða, HVest) i Ísafjörður dækker et område på ca. 6.000 indbyggere og omfatter et sundhedscenter samt et hospital med sengeafsnit, akutmodtagelse/skadestue og operationsstue. Hospitalsfløjen i Ísafjörður yder almen lægehjælp og behandling inkl. akutmodtagelse/skadestue, obstetrik, intern medicin og generel kirurgi. Sundhedscenteret har almen praksis med fysioterapeuter og psykologer tilknyttet. Desuden bemander HVest med jævne mellemrum nogle mindre sundhedscentre i Bolungarvík, Súðavík, Suðureyri, Flateyri og Þingeyri. HVest er en undervisningsinstitution med mindst én hoveduddannelseslæge i almen medicin og én KBU-læge.

HVest tilbyder en stilling i rural medicine, hvor omstændighederne kan være krævende. Ansøgeren vil få en bred støtte, da der altid er to ekstra læger på vagt til eventuel konsultation og backup. Dette er en unik mulighed for læger med interesse i rural medicine og ønske om at øge sine kompetencer inden for forskellige discipliner som speciallæge i almen medicin.

Uden for normal arbejdstid, er der altid en vagtlæge (forvagt) til 16-timers vagter på hverdage og 24-timers vagter i weekenden. Forvagten passer både akutmodtagelsen/skadestuen og almen praksis, og funktionen indebærer behandling af akutte patienter eller akutte tilfælde. Der er desuden yderligere to læger på tilkaldevagt til konsultation: En kirurgisk bagvagt og en medicinsk bagvagt, som er speciallæge i almen/intern medicin. Den medicinske bagvagt er hovedansvarlig for patientbehandlingen og indlæggelsesforløb. Følgende sundhedspersonale er også på vagt hele døgnet: Radiograf (CT-scanner og røntgen), bioanalytiker, operationssygeplejerske og anæstesisygeplejerske. Tilkaldetider for alle førnævnte specialister og sundhedspersonale er i gennemsnit kun et par minutter.

Stillingen indebærer således modtagelse af ambulante patienter i dagtid, periodisk telefontid, receptfornyelse, forebyggende børneundersøgelser samt lægevagt.

Det forventes, at al professionel kommunikation mellem kollegaer og læge/patient foregår på engelsk. HVest vil dog tilbyde supplerende kurser i islandsk, se:
https://www.uw.is/icelandic_courses/ eller https://www.frmst.is/nam/Islenska_1a/.

De fleste lokale indbyggere har gode sprogkundskaber inden for engelsk og/eller skandinaviske sprog, men eventuelle sprogbarrierer kan løses via tolk.

HVest har i øjeblikket en toværelses lejlighed til rådighed for logi. Hvis ansøgere har familie, som de gerne vil medbringe, kan vi arrangere andre boligmuligheder.

Det foretrækkes, at ansøgere, der er i gang med sidste år af lægeuddannelsen eller nyligt afsluttet lægeuddannelse, binder sig i minimum seks måneder, og helst et år. Alle ansøgninger vil blive behandlet.

Arbejdsoppgaver
Almenmedicinere: Almen praksis samt skiftende lægevagt. Det forventes, at ansøgeren tager 6-8 lægevagter om måneden.

Internmedicinere: Sengeafdeling med 15 senge samt skiftende tilkaldevagt (bagvagt).

Kirurg: Blandede akutte og ambulante behandlinger inkl. mindre ortopædkirurgiske indgreb samt tilkaldevagt. Institutionen haren fødeafdeling, og kirurgen skal have erfaring med et akut kejsersnit.

Kvalifikationer

 • Vi søger primært almenmedicinere, internmedicinere og kirurger.
 • Vi søger også selvstændige læger gerne med gennemført KBU, men minimum med nogen klinisk erfaring.
 • Vi forventer ikke, at du kan islandsk, men at du er villig til at lære grundlæggende termer, taler engelsk og udviser fleksibilitet i at indgå i effektiv kommunikation med patienter og kolleger.

Personlige egenskaber

 • Du kan lide ar arbejde både selvstændigt og i tværfagligt team.
 • Du har gode færdigheder i kommunikation og samarbejde.
 • Du har evne til at skabe trivsel og bidrager positivt til arbejdsmiljøet.

Vi tilbyder

 • Engagerede og fagligt dygtige kollegaer samt et godt arbejdsmiljø.
 • Udfordrende og varierede arbejdsopgaver.
 • God løn. Direkte rejseudgifter betales.
 • Hjælp til ansøgning om licens til at praktisere som læge, hvis du ikke allerede har licens i Island.
 • Indkvartering i vores lejligheder er gratis de første måneder, og tilskud derefter.
 • Mulighed for faglig og personlig udvikling.

Adresse: Torfnesi, Ísafjörður, Island
 

https://goo.gl/maps/ZVjjNNfTERKXGFzq9

  
Kontaktinformation
Súsanna B. Ástvaldsdóttir
Overlæge
susanna.astvaldsdottir@hvest.is

Hanna Hauksdóttir
HR-chef
hanna.hauksdottir@hvest.is

Ingen ansøgningsfrist.

Læs mere om os på: www.hvest.is.

Har du læst?
 

nr. 14/2016