Gem annonce
Region Sjælland

Region Sjælland,

Roskilde
08-08-2023

Ledelse, makkerskab og psykoterapi - Psykiatrisk Klinik i Roskilde søger overlæge eller specialpsykolog til afsnitsledelsen.

Kontakt

Region Sjælland

Praktisk information
Oprettet:
08-08-2023
Udløber:
15-10-2023
Kviknummer:
LJA-84998906
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed

Er du overlæge eller specialpsykolog og vil du være min ledelsesmakker på en spændende psykoterapeutisk arbejdsplads?

Du får en afvekslende arbejdsdag og mulighed for at gøre en stor forskel for vores patienter. Sammen med vores dedikerede medarbejdere og mig sætter du kursen for den psykoterapeutiske behandling i klinikken.

Om dig og din opgave:

Vi leder efter dig, som er engageret holdspiller, er optaget af ledelse, har visioner for din behandling og følger med i den nyeste viden inden for psykoterapi.

For dig er det en spændende udfordring at få regionens rammer for behandlingen til at gå op med, hvad du fagligt vurderer giver bedst mening for vores patienter. På et år har vi fx med ihærdighed, samarbejde, struktur, faglighed og kompetencer reduceret ventelisterne til PTSD behandling og tilbudt vores patienter relevant behandling. Du har kvalificeret med- og modspil i dygtige medarbejdere med stort engagement.

Vi er godt i gang med at sætte et nyt hold i klinikken. Det er ledelsesmæssigt en spændende og udfordrende opgave med masser af energi i, og en proces som du får stor indflydelse på. Der ligger mange interessante opgaver foran os. Vi har fx tidligere haft forskning i klinikken og på sigt, er det noget, vi sammen kan sætte i gang igen.

Om os:

Psykiatrisk Klinik er en psykoterapeutisk enhed, hvor vi vægter intern sparring, faglighed og fælles refleksioner højt. Vi samarbejder tæt om patienterne på tværs af faggrupper.

Psykiatrisk Klinik behandler ikke-psykotiske tilstande dvs. Patienter som lider af depression, angst, OCD, PTSD og personlighedsforstyrrelser. Vi har henholdsvis hoved- og regionsfunktion i klinikken.

Klinikken er et ambulant behandlingstilbud til voksne patienter. Patienterne forventes at kunne profitere af et psykoterapeutisk tilbud, for at øge deres daglige funktionsniveau. Kompleksiteten og succesen går ofte hånd i hånd med samtidig psykofarmakologisk behandling.

I klinikken er fundamentet kognitiv adfærdsterapi suppleret med mentaliseringsbaseret terapi. Psykiatrisk Klinik tilbyder primært gruppeterapi med bølger af kognitiv metode.

Vi tilbyder:

  • Unified Protocol til angst og depressioner.
  • PTSD behandlingen har vi haft i et år. Vi har udviklet en tre moduls behandling, som patienterne giver god respons på.
  • Vi tilbyder mentaliseringsbaseteret terapi til Personlighedsforstyrrelser og i ængstelig evasiv terapien tilbyder vi MIT/MBT i introduktions forløbet.

Psykiatrisk Klinik er en overordnet betegnelse for Psykiatrisk Klinik Roskilde, Psykiatrisk Klinik Køge og Sexologisk Regions Klinik.

Stillingen er fortrinsvis placeret i Roskilde med funktioner i Køge efter aftale.

Mere om din kommende arbejdsplads Psykiatrien Øst:

Psykiatrisk Klinik er en del af Psykiatrien Øst i Region Sjælland.

Psykiatrien Øst har fire sengeafsnit og Psykiatrisk Akut Modtagelse i Roskilde. Vi har distriktspsykiatri i Greve-Køge og Roskilde samt Klinik for Selvmordsforebyggelse og Distriktspsykiatri for Ældre.

Psykiatrien Øst varetager regionsfunktion for angst og personlighedsforstyrrelser samt for skizofreni og andre psykoser, ADHD, udredning af udviklingsforstyrrelser hos voksne, rådgivningsfunktion for gravide og sexologisk Regions klinik.

Vi har fokus på evidens, kvalitetssikring og patientsikkerhed, og behandlingen er baseret på dialog og relationer i intensive behandlingsforløb.
Vi inddrager pårørende tidligt i behandlingen og har specielt fokus på børn af psykisk syge gennem nøglepersoner.

Vi er et Universitetssygehus. Vi er forskningsaktive inden for områderne nydebuteret psykose (OPUS) og personlighedsforstyrrelse. Forskningen foregår både lokalt og i samarbejde med regionens Psykiatriske Forskningsenhed i Slagelse.

Psykiatrien Øst er et forbedringshospital, der arbejder for at sikre og udvikle kerneydelsen for borgere med psykisk sygdom. Vi har et stærkt lederfællesskab på tværs af afsnittene, der arbejder sammen om behandlingen og ledelsen.

For dig der er overlæge, er der tilknyttet vagt til stillingen:

  • Som overlæge indgår du i en 13 skiftet beredskabsvagt med rådighed fra bolig til sparring for yngre læge-bagvagten, samt fremmøde til stuegang kl. 9-15 i weekender og på helligdage ved geografien i Roskilde.

Du kan læse mere om Psykiatrien i Region Sjælland og Psykiatrien Øst på www.regionsjaelland.dk

Er du nysgerrig og vil høre mere om stillingen og afsnittet, er du rigtigt velkommen til at ringe til oversygeplejerske Dorrit Dilling-Hansen på telefon 58537660 (fra den 21. til den 24. august) eller cheflæge Nicolas Hansen 93 568 534 (fra den 8. til den 16. august).
Du er også meget velkommen til en uforpligtende kop kaffe i vores lokaler ved Roskilde fjord J

Vi lønner efter gældende overenskomst. Vi indhenter rutinemæssigt straffeattest og børneattest på alle ansøgere, der indstilles til en stilling i Region Sjælland.

Psykiatrien Øst er røgfri.

Ansøgningsfrist: 15. oktober, der vil løbende blive afholdt samtaler.

Ansøgning - vedlagt dokumentation for uddannelse og oplysninger om tidligere beskæftigelse - sender du elektronisk.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Nicolas Rescalvo Hansen
nicolh@regionsjaelland.dk
Cheflæge

Dorrit Dilling-Hansen
ddi@regionsjaelland.dk
Oversygeplejerske
58537668

ARBEJDSSTED
Psykiatrien Holbæk

ANSÆTTELSESSTARTDATO
1. november 2023

Psykiatrien som arbejdsplads 

I Psykiatrien Region Sjælland kan du gøre en forskel for hele mennesket. Vi skaber håb, vilje og lyst til livet. Du gør en meningsfuld forskel, når du vælger at arbejde i Psykiatrien. Gør karriere i Psykiatrien, hvis du vil redde mere end liv. Se mere på Jobipsykiatrien.dk  og læs om udviklingsmuligheder, karriereveje og alt det andet som er rart at vide, når man søger nyt job.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager psykiatrisk udredning og behandling samt akutforpligtelsen i Region Sjælland.

Vi udvikler og formidler en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere, og vi har en anonym rådgivning, som er åben for alle, der har behov for viden eller sparring om psykisk sygdom. Vi forsker bredt med inddragelse af både patienter og pårørende. Vi ser det som en vigtig opgave at uddanne fremtidens medarbejdere, så vi varetager også en stor uddannelsesopgave.

 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Har du læst?
 

nr. 14/2016