Region Midtjylland, AUH

Region Midtjylland, AUH,

Aarhus
24-01-2023

Ledende overlæger til vores afsnitsledelser, Røntgen og Skanning AUH

Kontakt

Region Midtjylland, AUH

Direktionen
8200
Aarhus N
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
24-01-2023
Udløber:
20-02-2023
Kviknummer:
LJA-84456053
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Diagnostisk radiologi
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at have både høj faglighed i dit daglige kliniske arbejde samt have indflydelse på daglig drift, udvikling og strategi for radiologien, så tilbyder vi en unik mulighed for dette.

Røntgen og Skanning på Aarhus Universitetshospital vil styrke den lægefaglige ledelse på afdelingen, og vil derfor nu arbejde i ledelsesteams. Derfor har afdelingen hele 5 stillinger som ledende overlæger i opslag. Du vil derfor i høj grad sammen med et nyt ledelsesteam have mulighed for at sætte dit eget præg på eget afsnit, og afdelingen som helhed.

Det er på baggrund af Overenskomst for Overlæger 2021 og ny AUH Ledelsesmodel, at vi i Røntgen og Skanning har arbejdet med vores ledelsesorganisering, og du kan se mere om processen og beslutning i denne animationsvideo

Som ny ledende overlæge vil du sammen med dine andre nye ledende overlæge-kolleger, den ledende overlæge i ortoradiologien, Afdelingsledelsen, overradiograferne og de ledende lægesekretærer være med til at definere fremtidens lægelige og tværfaglige ledelse i Røntgen og Skanning AUH. Vi har allerede tanker om fremtidens lægeliv i Røntgen og Skanning, og vi glæder os til at arbejde videre og udvikle disse sammen med vores nye kolleger i en større gruppe.

Vi indretter de første år efter dine forudsætninger, så du behøver ikke have særlig ledelseserfaring for at søge stillingen.

Din faglighed kan du bibeholde og udvikle, da vi har en klar forventning om, at du har klinisk arbejde i gennemsnit tre dage om ugen inden for afsnittets portefølje. Du forventes ikke at deltage i eventuelt vagtarbejde, men det kan være en mulighed, hvis du har interesse for det.

Læs og søg hvert opslag for sig her

Ledende overlæge til vores afsnitsledelse Røntgen og Skanning Afsnit Neuro, AUH I Region Midt (midtjob.dk)

2 ledende overlæger til vores lederteam Røntgen og Skanning Afsnit 4-5, AUH I Region Midt (midtjob.dk)

2 ledende overlæger til vores lederteam Røntgen og Skanning Afsnit 7, AUH I Region Midt (midtjob.dk)

Om Røntgen og Skanning

Røntgen og Skanning AUH er en af landets største radiologiske afdelinger. Røntgen og Skanning er opdelt i afsnit, men er i praksis en samlet enhed. Det betyder, at du som overlæge skal indgå i et større fagligt fællesskab og via dette understøtte patientforløb, afdelingens drift og kolleger i andre afsnit.

Vi er nu ca. 380 ansatte, heraf ca. 82 speciallæger, fordelt på 4 afsnit. Vi udfører ca. 200.000 undersøgelser årligt (505.000 procedurer), heraf mange højt specialiserede inkl. MDT-konferencer og second opinion af undersøgelser fra andre hospitaler regionale og uden-regionale. Afdelingen er universitetsafdeling for Region Midtjylland og dækker alle højt specialiserede funktioner i Sundhedsstyrelsens Specialeplan. Vi er i tæt samarbejde med de fleste afdelinger på Aarhus Universitetshospital samt de øvrige radiologiske afdelinger i regionen. Herudover har afdelingen formaliseret samarbejde med Aarhus Universitet omkring forskning, uddannelse og undervisning samt klinisk med Institut for Retsmedicin.

Afdelingen har et stærkt forskningsmiljø med klinisk professorat og to forskningsenheder. Det kan du læse mere om her

Røntgen og Skanning har et stort ansvar inden for uddannelsen af radiologiske speciallæger i Region Midtjylland og har både introduktions- og et stort antal hoveduddannelseslæger. Herudover har afdelingen også radiografstuderende samt lægesekretærelever og studerende fra den nye Sundhedsadministrativ koordinator uddannelse.

AUH's strategiske ambition, som også er vores, har 3 overskrifter:

  • Vi møder hele mennesket

  • Vi har den højeste faglighed

  • Vi skaber resultater gennem samarbejde

Afdelingen ledes af en afdelingsledelse bestående af en cheflæge, en chefradiograf og en klinisk lærestolsprofessor. Hvert afsnit har en afsnitsledelse bestående af 1-2 afsnitsledende overlæge(r)og en overradiograf.

Hvis du vil vide mere
Hvis du har interesse for at vide mere om en eller flere af stillingerne, så følg ovenstående links til de forskellige stillinger i opslag. Her kan du finde kontaktinformation, og du kan også læse om krav til udfærdigelse af ansøgning. Du er meget velkommen til at tage kontakt for en fortrolig snak, også hvis du endnu ikke føler dig helt parat til en lederstilling, men bare er nysgerrig.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til den mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallægers indgåede overenskomst for lægelige chefer.  Ansættelse er betinget af tilfredsstillende børneattest samt autorisation.

Vi glæder os til din ansøgning

Ansøgningsfrist for alle stillinger er mandag, den 20. februar 2023 kl. 12.

Udvalgte job
Sørlandet Sykehus HF
Region Sjælland - Næstved og Slagelse Sygehus
Har du læst?
 

nr. 14/2016