Lindesnes Kommune

Lindesnes Kommune,

Vest-Agder
27-03-2023

Ledige lægestillinger i Norges sydligste kommune

Kontakt

Lindesnes Kommune

Halse Legesenter, Halseveien 5
4517
Mandal
Norge
Praktisk information
Oprettet:
27-03-2023
Udløber:
10-04-2023
Kviknummer:
LJA-84646258
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin,
Speciale uafhængig
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som referenceLedige lægestillinger i Norges sydligste kommune

Lindesnes kommune

Hvis du er læge i almen medicin og kunne tænke dig at arbejde i det smukke Sydnorge, så er dette den rette stilling for dig.

Lindesnes kommune er et godt sted at bo og arbejde. Der er kort avstand til Kristiansand med færgeforbindelse til Danmark. Kommunen har et stærkt kultur- og foreningsliv med koncerter, festival, udstillinger og restauranter. Mandal by har flere af Norges fineste strande og i kommunen er der fine naturområder med gode mulighed for vandring, kajak, fiskeri og sejlturer. Om vinteren er der ikke langt til alpinanlæg og langrend.  

Vi har for tiden 4 ledige stillinger som læge:  

  • 2 faste 100% kommunale stillinger som tilsynslæge ved korttidsafdeling og plejecenter
  • 2 stilinger som praktiserende læge privat praktiserende eller fastansat i kommunen

Vi ønsker at være en kommune, hvor der er godt at være læge og kommunen har for nylig vedtaget en sundhedsplan med gode vilkår for læger. Kommunen tilbyder bl.a. fastlønsaftale for læger som ønsker det. Kommunen giver også etableringsstøtte til praktiserende læger og et midlertidigt kommunalt basistilskud, (Kommunens tillæg til det statslig basistilskud er på 50% per patient (op til 1000 patienter). Hvis det statlige basitilskud stiger mere end den  årlige prisvækst, reduceres det kommunale basistilskud tilsvarende). 

Praktiserende læger kan også få kompensation for tabt arbejdsindtægt ved sygdom/barns sygdom i op til 10 dage per kalenderår og kommunen er optaget af at lægge til rette for gode specialiseringsforløb. 

Kort om stillingerne som tilsynslæge
To spændende stillinger som tilsynslæge på enten korttidsafdeling (rehabilitering) eller langtidsafdeling (plejecenter). Tilsynslægen har det medicinske ansvar for patienterne. Tilsynlægerne samarbejder med helsepersonale om at skabe et godt behandlingstilbud og gode relationer med pårørende. 

Kortidsafdelingen tager imod patienter med behov for udredning og behandling. Det kan være patienter med behov for rehabilitering, lindrende behandling eller patienter med psykiske mistrivsel. Målet med korttidsafdelingen er, at det skal være et tidsafgrænset tilbud før videre behandling eller opfølgning i eget hjem.

På langtidsafdelingen er tilynslægens opgave bl.a. medicinsk opfølging af beboerne, sundhedstjek og gennemgang af lægemidler.

Begge stillinger er på 37,5 timer om ugen, med mulighed for ?extid.

Kort om stillingerne som praktiserende læge
Stillingerne er tilknyttet to af kommunens lægecentre; Halse lægecenter og Øvrebyen lægecenter.

Halse lægecenter ligger centralt i Mandal by og har 6 læger. Den ledige stilling har et loft på 1000 patienter. 

Øvrebyen lægecenter ligger også centralt i Mandal. Listen er i dag på 1150 patienter, men det vurderes om listen skal deles i to lægestillinger med loft på 800-1000 patienter.

Ved begge stillinger er der krav om deltagelse i lægevagt som er placeret i Mandal. Det er for tiden lav vagtbelastning

Kvalifikationer

  • Norsk autorisation som læge med norsk helsepersonelnummer.
  • Beherske norsk både skriftlig og mundtlig. Hvis du har andet modersmål end norsk, skal du dokumentere at du har sprogniveau tilsvarende C1.
  • Gode IT-færdigheder

Aktuelle kandidater må derudover opfylde ett af følgende krav:

  • For alle stillinger: Godkendt norsk turnus (eller LIS1) eller at praksis fra udlandet er godkent af norske myndigheder som tilsvarende.
  • For praktiserende læger: Godkendt i Norge - specialisering i almen medicin.
  • For tilsynslæger: Godkendt i Norge relevant lægespecialisering (for eksempel almen medicin, geriatri, psykiatri, rehabilitering, eller lignende).

For stillingerne som tilsynslæge vægtlegges erfaring fra klinisk arbejde. Det stilles også krav om kørekort og mulighed for at disponere egen bil


Stillingsannoncerne kan læses her i sin fulde længde (norsk tekst):

Stillingerne som praktiserende læge: https://303320.webcruiter.no/Main/Recruit/Public/4623531897?link_source_id=0

Stillingerne som tilsynslæge:
https://303320.webcruiter.no/Main/Recruit/Public/4619731753?link_source_id=0


Ta kontakt ved spørgsmål
Hvis du har spørsmål om stillingerne, så tag gerne kontakt. Vi uddyber gerne om arbejdsopgaver og vilkår. Vi kan også fortælle mere om, hvordan det er at bo og arbejde i Lindesnes kommune.  

Kontaktinformation 
Rune Myrmell, enhedsleder for Helsetjenester og lægevagt.
0047 48891854 / rune.myrmell@lindesnes.kommune.no


Ansøgningsfrist
Praktiserende læge: 10. april
Tilsynslæge: 10. april  

Udvalgte job
Har du læst?
 

nr. 14/2016