Ankestyrelsen

Ankestyrelsen,

København
11-08-2023

Neurologisk speciallægekonsulent til arbejdsskadevurderinger i Ankestyrelsen

Kontakt

Ankestyrelsen

Teglholmsgade 3
2450
København SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-08-2023
Udløber:
25-09-2023
Kviknummer:
LJA-85007699
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Neurologi
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Du er en fagligt dygtig og opdateret neurolog, der præcist kan vurdere og formidle omfang og årsagssammenhænge mellem en arbejdsskade og følgevirkninger. Du har desuden overskud og interesse for at løse speciallægekonsulentopgaver i tæt samarbejde med jurister ved siden af din faste overlægestilling som neurolog.

Vi søger en neurologisk speciallægekonsulent til vores arbejdsskadeområde.

Din primære opgave vil være at afgive skriftlige, lægefaglige vurderinger inden for dit speciale i konkrete arbejdsskadesager. Sagerne kan handle om anerkendelse af arbejdsskader, varigt mén, behandlingsudgifter og erhvervsevne. Arbejdet foregår hjemmefra via PC.

I tillæg kommer du til at deltage på et til to ankemøder årligt, hvor opgaven er at bistå med lægefaglige forklaringer og vurderinger. Sagerne på ankemødet afgøres af Ankestyrelsens jurist og to beskikkede medlemmer, som repræsenterer henholdsvis arbejdsgiver og arbejdstager.

Derudover indebærer arbejdet som lægekonsulent også at møde i retssager, hvor Ankestyrelsen er part, samt at deltage i vanligvis to møde- og undervisningsaktiviteter i Ankestyrelsen om året.

Vi tilbyder dig spændende, faglige udfordringer som del af vores speciallægekonsulentteam. Du vil få et grundigt introduktionsforløb, hvor du vil få tilknyttet både en lægefaglig og en juridisk tutor.

Din profil

Vi forventer følgende kvalifikationer:

  • speciallæge i neurologi
  • fastansat overlæge på sygehus
  • fagligt højt niveau
  • god formidler, som kan forklare medicinske/kirurgiske sammenhænge i et sprog, som kan forstås af lægmænd og jurister
  • vilje og evne til godt samarbejde.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har kendskab til reglerne på arbejdsskadeområdet.

Ankestyrelsen arbejder digitalt med alle arbejdsskadesager. Det er derfor nødvendigt, at du er IT-erfaren og kan sætte dig ind i digitale arbejdsgange. Vi arbejder i Adobe, Public 360, Word og Outlook.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker efter overenskomsten for speciallæger m.v. i staten.

Arbejdstiden aftales nærmere som udgangspunkt 5 timer ugentligt med mulighed for flere timer efter aftale.

Ved 5 timers ugentligt arbejde er årslønnen 121.078,37 kr. i aktuelt niveau (april 2023) og reguleres sammen med de øvrige lønniveauer på statens område.

Arbejdet foregår skriftligt hjemmefra, bortset fra mødeaktivitet. Møder vil foregå én til to gange årligt i København. Deltagelse i retssager vil kunne finde sted i hele landet. Du vil få betalt dine rejseudgifter til deltagelse i møder og retssager.

Du kan begynde snarest muligt.

Vær opmærksom på at du ikke samtidig med ansættelsen som lægekonsulent i Ankestyrelsen kan være ansat i et forsikringsselskab.

Vil du vide mere?

Kontakt koordinerende overlæge Michael Bjørn Russell på telefon 40 17 15 53 og/eller ankechef Steen Østergaard Jensen på telefon 61 89 75 40.

Du kan læse mere om Ankestyrelsen, vores opgaver og sagsområder www.ast.dk.

Ansøgning

Send os din ansøgning, CV, dokumentation for dine uddannelser og andre relevante bilag snarest muligt. Du kan søge via linket her på siden.

Vi holder samtaler løbende og har mulighed for tiltrædelse hurtigst muligt, så kontakt os gerne med det samme.

Opslaget udløber den 25. september 2023.

Vi opfatter mangfoldighed i medarbejdergruppen som en styrke. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ankestyrelsen er en uafhængig styrelse under Social-, Bolig- og Ældreministeriet og klageinstans på social-, børne-, beskæftigelses- og arbejdsskadeområdet. Ankestyrelsen har til huse i både Aalborg og København. Styrelsen har mere end 500 medarbejdere og afgør cirka 50.000 sager årligt. Derudover laver vi analyser, tilsyn, vejledning og undervisning. Vi går op i høj kvalitet i opgaveløsningen, kollegial sparring og en uhøjtidelig omgangsform.

Har du læst?
 

nr. 14/2016