Sygehus Lillebælt

Sygehus Lillebælt,

Kolding
15-06-2022

Overlæge eller afdelingslæge til Veneklinikken i Brørup

Kontakt

Sygehus Lillebælt

Sygehusvej 24
6000
Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-06-2022
Udløber:
01-07-2022
Kviknummer:
LJA-83723485
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Karkirurgi
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en ny kollega, som er speciallæge i karkirurgi. Afhængigt af dine kvalifikationer bliver du ansat som overlæge eller afdelingslæge i en vagtfri stilling med tjenestested indtil videre på Veneklinikken i Brørup. 

Region Syddanmark har samlet alle regionens offentlige undersøgelser og behandlinger af kroniske venesygdomme på Veneklinikken i Brørup, hvor der udføres ca. 4.000 forundersøgelser og ca. 3.000 behandlinger om året.  

Arbejdsopgaver 

Dine arbejdsopgaver består primært af klinisk undersøgelse og ultralydsskanning af patienter med kroniske sygdomme i venesystemet og af behandling af patienter med åreknuder efter moderne retningslinjer. Endvidere skal du deltage i uddannelsen af karkirurgiske speciallæger i venesygdomme under deres ophold på Veneklinikken. 

Veneklinikken i Brørup 

Veneklinikken fungerer i et samarbejde mellem Sydvestjysk Sygehus og Sygehus Lillebælt. Lægerne er således ansat på Karkirurgi i Kolding, mens det øvrige personale og den daglige drift hører under Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg. Der er normeret 5 speciallægestillinger på klinikken, hvoraf tre overlæger fast arbejder i Brørup, mens de to andre stillinger udfyldes af skiftende læger fra Karkirurgi i Kolding. Den daglige ledelse varetages af den ledende overlæge i samarbejde med afdelingssygeplejersken og oversygeplejersken. Vi lægger stor vægt på et tæt samarbejde mellem læger og specialuddannede sygeplejersker, og vi sætter god patientbehandling, høj kvalitet og trivsel i højsædet. 

 Løn- og ansættelsesvilkår 

Du tiltræder stillingen snarest muligt og ansættes efter overenskomsten mellem Foreningen af Speciallæger eller Yngre Læger og Danske Regioner. 

Ansøgning 

Du skal sende din ansøgning senest fredag 1. juli 2022.

Yderligere oplysning 

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos cheflæge Kim Houlind, Karkirurgi, Kolding Sygehus,  tlf. 24 99 45 25, Kim.Christian.Houlind@rsyd.dk eller ledende overlæge Morten Stahl Madsen, Veneklinikken i Brørup, tlf. 79 18 49 81, Morten.Stahl.Madsen@rsyd.dk. Du kan læse mere om Veneklinikken på http://www.svs.dk/wm280571

Har du læst?
 

nr. 14/2016