Region Hovedstadens Psykiatri

Region Hovedstadens Psykiatri,

Glostrup
14-11-2022

Overlæge og afdelingslæge til ambulatorium for småbørn, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Glostrup

Kontakt

Region Hovedstadens Psykiatri

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Glostrup
2600
Glostrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-11-2022
Udløber:
11-12-2022
Kviknummer:
LJA-84247743
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Børne- og ungdomspsykiatri,
Børnepsykiatri,
Psykiatri
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at hjælpe småbørn med psykiske vanskeligheder og deres forældre?
Vil du være en del af et velfungerende ambulatorium med høj faglighed og godt kollegaskab?

Så se her!

Vi udvider vores gode ambulatorium og søger derfor både en overlæge og en afdelingslæge

 

Jobbet
Vi undersøger og behandler børn i alderen 3-8 år med et bredt spektrum af børnepsykiatriske vanskeligheder, herunder autisme, ADHD, affektive lidelser og angsttilstande, samt børn med tilpasningsreaktioner og forstyrret forældre-barn samspil.

Udredning og behandling varetages i et tværfagligt samarbejde mellem faggrupperne.

 

Hvilke arbejdsopgaver vil du få?
I
 dit daglige arbejde varetager du både udredning og behandling af vores patienter, i samarbejde med dine kolleger. Behandling omfatter psykoedukation, psykoterapi, forældretræning til børn med ADHD og autisme, psykofarmakologisk behandling og netværkssamarbejde.

Forældrene er aktive samarbejdspartnere og er altid en del af barnets behandling.

Som speciallæge vil du indgå i et team af speciallæger, specialpsykologer og specialsygeplejerske, der ved ugentlige møder med afsnitsledelsen er med til at sikre den faglige kvalitet af udredning, behandling og kompetencer i afsnittet. Du vil endvidere varetage kliniske konferencer, sparring og vejledning af kolleger, herunder af uddannelseslæger og medicinstuderende, der er tilknyttet afsnittet.

Du refererer til den afsnitsledende overlæge.

Som universitetshospital har vi en forpligtelse til at uddanne medicinstuderende. Vi har desuden en forpligtelse til at uddanne de yngre læger for at sikre den lægefaglige videreuddannelse. Dermed har vi en forventning om, at du sikrer løbende supervision og bedside-undervisning af de yngre læger.

 

Velkommen indenfor hos Ambulatorium for småbørn, B291
Afsnittet består af et stort ambulatorium samt et dagafsnit med plads til 4 børn. Vi har regions- og højt specialiseret funktion indenfor børn med komplicerede neuropsykiatriske tilstande samt psykofarmakologisk behandling af børn under 6 år.

Personalegruppen er tværfaglig og består af sygeplejersker, pædagoger, læger, speciallæger, specialpsykologer, psykologer, socialrådgiver, fysioterapeut samt et sekretariat.

I afsnittet arbejder vi aktivt med forbedringskultur med fokus på, hvad der har værdi for patienterne og deres familier. Vi ser samarbejdet med forældrene som en vigtig del af udredningen og behandlingen af deres barn.

Vi vægter faglighed, udvikling, samarbejde og arbejdsmiljø meget højt.

 

Vi tilbyder

  • Et grundigt introduktionsprogram samt oplæring.
  • Sparring og vejledning i dagligdagen.
  • Velfungerende tværfagligt samarbejde.
  • Engagerede kolleger, høj faglighed og et godt kollegialt arbejdsmiljø.
  • En dynamisk og udviklende arbejdsplads.

 

Vi forventer 
Du er speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri, eventuelt speciallæge i pædiatri eller almen medicin.  

Hvis du inden for det næste halve år bliver speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri, er du også velkommen til at søge stillingen.

Du har et fagligt engagement og relevante kvalifikationer, samt gode samarbejdsevner og interesse for videreudviklingen af en tidssvarende børne- og ungdomspsykiatri. 

 

Løn og vilkår
Vi ønsker du starter pr. 1. januar 2023 eller efter aftale.

Som overlæge/afdelingslæge ansættes du med vagtforpligtigelse. Der er p.t. etableret frivillig bagvagtsordning bestående af speciallæger på tværs af de børne- og ungdomspsykiatriske afdelinger i Region Hovedstadens Psykiatri. Der er hele tiden behov for at en del af centrets speciallæger er indstillet på at indgå i bagvagtsordningen.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

I henhold til lovkrav skal du ved ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevise ren børneattest. Centeret indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra dig, når de indstiller til ansættelse.

 

Vil du vide mere?
Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte overlæge Tine Houmann på 38 64 06 15, oversygeplejerske Rikke Tafdrup på 38 64 04 15.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".

 

Søg stillingen
Send din ansøgning, cv og speciallægeanerkendelse via linket på siden senest 11. december 2022.

Bedømmelse af ansøgere vil ske på baggrund af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer inden for hver af de 7 kompetencer for speciallæger. Din ansøgning bedes derfor være udarbejdet i henhold til disse.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 50.

 

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center 
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige psykiske lidelser. Centeret har to kliniske afdelinger: Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen.

Herudover har centeret en række støttefunktioner og en forskningsenhed. Samlet er vi ca. 750 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 9.000 børn og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret. Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk.

Udvalgte job
Sørlandet Sykehus HF
Region Sjælland - Næstved og Slagelse Sygehus
Har du læst?
 

nr. 14/2016