Region Sjælland - Næstved og Slagelse Sygehus

Region Sjælland - Næstved og Slagelse Sygehus,

Slagelse
31-05-2023

Overlæge/Afdelingslæge til Akutafdelingen, Slagelse Sygehus

Kontakt

Region Sjælland - Næstved og Slagelse Sygehus

Ingemannsvej 30
4200
Slagelse
Danmark
Tlf: 58 55 95 00
Praktisk information
Oprettet:
31-05-2023
Udløber:
25-06-2023
Kviknummer:
LJA-84822777
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Intern medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med i vores team af speciallæger i en travl Akutafdeling, hvor vi sætter trivsel og samarbejde højt?

Vi søger en kollega, med akutmedicinske kompetencer fra et relevant speciale, der vil bidrage til vores mission om en Akutafdeling i stadig udvikling og med høj faglighed.

Afdelingen er netop portrætteret i en TV serie i 6 korte afsnit. De afspejler en god arbejdsplads med glade medarbejdere og en spændende hverdag.

Ny TV-serie fra akutafdeling er et underspillet, men stærkt nødråb (sundhedspolitisktidsskrift.dk)

Hvem er vi?
Akutafdelingen modtager, triagerer, stabiliserer og initierer behandling af patienter med akutte medicinske tilstande. I hele spektret fra lette og simple tilstande til tidskritiske og komplekse diagnoser. Kritisk syge patienter modtages af et team, hvor du som teamleder koordinerer samarbejde og indsats mod en hurtig diagnose og afklaring.

Akutafdelingen er pr 1. september 2023 organiseret i stueetagen i Akuthuset. Vi har 2 traumestuer med i alt 4 senge, 13 enestuer og 2 enestuer til henholdsvis isolationspatienter og kontaminerede patienter.

Vi søger læger, der kan indgå i bagvagtsfunktion. Der er to Akutbagvagter i tidsrummet 8-21 og en Akutbagvagt resten af døgnet 21-08.

Afdelingen modtager mange patienter dagligt og vi har et højt aktivitetsniveau døgnet rundt. Alle bidrager til det gode patientforløb og alle tager del i opgaverne rundt om patienten. Det er patienten i centrum og en AOP kan skrives af alle vagtlag.

Vi har fokus på at udvikle vores medarbejdere, så de bliver trygge i at tage ansvar og beslutninger, have overblik over flow i afdelingen, udbygge deres kliniske færdigheder og erfaring. Aldrig alene, altid tryg.

Afdelingen har en stor uddannelsesforpligtigelse over for KBU læger, læger i introduktionsstillinger og hoveduddannelseslæger. Vi tilstræber at give de nye læger en omsorgsfuld og tryg start på deres arbejdsliv.

Vi har et etableret forskningsteam med en forskningsansvarlig Overlæge, der varetager opgaven med at motivere til deltagelse i forskning og evt. ph.d.

Akutafdelingen arbejder tæt sammen med sygehusets øvrige kliniske afdelinger under sygehusets strategi om, at sammen er vi bedst.

Vi bor i et moderne Akuthus med ideelle rammer og udstyr. Traumestuer omkring en CT scanner, enestuer og Ultralydsscannere, som en naturlig del af dagligdagen.

Afdelingen understøtter den enkelte medarbejders faglige udvikling og ønsker. Ønsker om kurser og evt. speciallæge uddannelse vægtes højt.

Hvem er du?
Du er interesseret i opgaven, arbejder målrettet og omhyggeligt. Har et imødekommende væsen med naturlig interesse for dine kolleger. God til at samarbejde med respekt for alle faggrupper.

Du har en bred klinisk erfaring, som du ønsker at udfolde i en akutafdeling, hvor tempoet som regel er højt, men du føler, det kan opvejes af en spændende dag med gode kolleger.

Du har et ønske om personlig og faglig udvikling og på sigt eventuelt at fuldføre en uddannelse, som speciallæge i Akutmedicin.

Hvor bor vi?
Slagelse er en mellemstor provinsby. Den har det hele for en aktiv familie, uddannelse, kyst og vand, god infrastruktur, skole og fritid for hele familien. Kommunen har et bosætningsteam, hvis du påtænker at flytte til byen.

Den fulde gevinst i work-life balance opnås ved at flytte til byen. Cykle på arbejde og være hurtigt hjemme.

Fra København H og Odense er der gode togforbindelser, i bil er der ingen kø på motorvejen. Man kan overnatte på sygehuset i hotelværelser ved behov mellem to tjenester.

Hvordan arbejder vi?
Vi har dagtjeneste 8.00 15.45, aftenvagt 15.30 22(21) og bunden vagt 15.30 til 08.30. Dag og aftentjeneste kan planlægges til samme dag, 8-21.

Hvad gør du nu?
Du kan vælge at komme på besøg og se afdelingen og tale med nogle kolleger. Du kan ringe eller skrive til konstitueret Cheflæge Søren Jensen, soeje@regionsjaelland.dk tlf.: 20 94 58 31for yderligere oplysninger. Endeligt kan du bare søge og så vil vi invitere dig til en samtale.

Send os din ansøgning og CV inden 25. juni 2023. Ansættelsessamtaler foretages løbende.

På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse sætter vi en ære i at samarbejde på tværs af afdelinger, sygehuse, kommuner og praktiserende læger, fordi det gavner vores patienter. Derfor hedder vores strategi også "Sammen er vi bedst".

Vi har stor tillid til vores medarbejdere og tror på, at åbenhed og frihed skaber udvikling og nytænkning i dagligdagen, så der bliver kortere vej fra ord til handling.

Vi arbejder aktivt med bæredygtighed på flere planer. Både hvad angår miljø, men også omkring vores behandlingsforløb og arbejdsgange. Og kan vi gøre tingene smartere, gør vi det.

 Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere trives. Derfor har vi fokus på såvel tryghed og udviklingsmuligheder, balance mellem arbejde og fritid og en veltilrettelagt onboarding.

Alt det mener vi, er med til at skabe arbejdsglæde hos medarbejderne. En arbejdsglæde, der også er med til at skabe tryghed og tilfredshed hos dem, vi er her for - nemlig patienterne.

 

Har du læst?
 

nr. 14/2016