Region Sjælland

Region Sjælland,

Sjælland & øer
02-06-2023

Pragtfulde Korsør og skælskør byder sig til

Kontakt

Region Sjælland

Sejerø
Kalundborg Kommune
Danmark
Tlf: 57 87 57 70
Praktisk information
Oprettet:
02-06-2023
Udløber:
28-06-2023
Kviknummer:
LJA-84831165
Jobtype:
Fuldtid
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

I det dejlige sydvestlige Sjælland bliver én lægekapacitet i Korsør, og to i Skælskør ledige fra 1. oktober 2023. Lige nu har den ene kapacitet ca. 1300 patienter, og de to kapaciteter ca. 3000.
 

Fakta om Korsør

Korsør by har 14.500 indbyggere og er gennem mange kendt som naturligt udgangspunkt mod Fyn, men Korsør er meget mere end overfartsbyen, og byen gør meget for at få folk til at stoppe op og nyde byens muligheder, og ikke udelukkende kører igennem med Storebæltsbroen for øje.


Fakta om Skælskør
Skælskør by er byen ved muslingestrandbredden som den oprindelig blev omtalt som. Den rummer i dag 6.500 indbyggere, og bliver ofte omtalt som Solskinsbyen og de ekstra 200 solskinstimer om året vil kunne glæde enhver også en læge.

At begge byer ligger på Sydvestsjælland regnes som en fordel, for her er god infrastruktur, både i retning mod København og Odense. Man kan nyde godt af havnemiljøer, der fortsat udvikles på begge steder, og hvor kultur og historie ikke lader sig fornægte. Begge byer har hundredvis af år bag sig, og den ånd kan man mærke.


Fakta om de tre kapaciteter
Området er defineret som lægedækningstruet, så der er gode muligheder for at benytte sig af de særlige overenskomstmæssige rettigheder.

Man har fx ret til at lave delepraksis i op til seks år, så man kan være to om at dele arbejdet. Så er der tid til at supplere med andet arbejde, fx forskning eller vagter i regionens lægevagt.

Der er også mulighed for at lave licensaftale, hvor udstyr eller lokaler kan lånes af regionen mod betaling på markedsvilkår.


Ansøgning
Ved ansøgning om kapaciteterne skal du anvende skema på hjemmesiden detgodelægeliv.dk, og samme sted er der information om principper for tildeling af lægekapaciteter:

Find skema til ansøgning om lægekapacitet i Region Sjælland
Læs om rammer for lægedækning på Det Gode Lægeliv

Ansøgning sendes til dnsv@regionsjaelland.dk
Ansøgningsfrist den 28. juni 2023.


Kontakt
Vil du høre mere, så kontakt:

  • Susan Reiner Langkilde på 29636798 /slangk@regionsjaelland.dk
  • Pia Drostgaard på 93570360 / pdo@regionsjaelland.dk

Har du læst?
 

nr. 14/2016