Gem annonce
Skovhus Privathospital

Skovhus Privathospital,

Aalborg
06-11-2023

Psykiater til Skovhus Privathospitals klinik i Aalborg

Kontakt

Skovhus Privathospital

Annebergparken 14
4500
Nykøbing Sjælland
Danmark
Tlf: 5996 1590
Praktisk information
Oprettet:
06-11-2023
Udløber:
31-12-2023
Kviknummer:
LJA-85081910
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed

Er du speciallæge i psykiatri, og drømmer du om mere patientkontakt og mindre administration? Så er det dig, vi mangler i vores klinik i Aalborg.

Vi har netop åbnet dørene til vores nye klinik i Aalborg, hvor vi har fået mere plads i store, lyse lokaler på en god lokation. I den forbindelse har vi fået mulighed for at udvide vores aktiviteter og søger derfor nye kollegaer. Vi søger både psykiatere med speciale i børn og unge samt psykiatere der er specialiseret inden for voksenpsykiatri.

Skovhus Privathospital skiller sig ud, fordi du som behandler har tid til patienterne. Tid til at tale med dem og til at finde den rigtige løsning i samarbejde med hele det tværfaglige bagland. Du bruger heller ikke så meget tid på dokumentation hos os er der hjælp til den slags opgaver. siger Lisette Schmidt, vicedirektør på Skovhus Privathospital.

Ambitiøs og værdibaseret virksomhed

På Skovhus Privathospital behandler vi børn, unge og voksne med alle slags psykiatriske udfordringer med ingen eller kort ventetid og meget stor patienttilfredshed. Det er både muligt at blive indlagt i Nykøbing Sj. eller modtage behandling ambulant på vores klinikker i Lyngby, Aalborg og Holbæk.

Skovhus Privathospital er en del af koncernen Gran Recovery and Health. Læs mere om vores arbejdsplads og mød dine kollegaer her.

En del af noget større dit team

Du bliver en del af et nært team i Aalborg bestående af fem kollegaer, som har et stort bagland i ryggen og et samarbejde på tværs af virksomheden.

Frihed og fleksibilitet

Som vores kommende psykiater kan du have fri aften, weekend, helligdage og mulighed for at holde fri i skolernes ferie, hvis du ønsker det. Vi er også fleksible ift., om du ønsker at arbejde fuldtid, deltid, som konsulent eller i en fast stilling med andre ord arbejdet kan tilpasses efter dine behov.

Patienterne i fokus

Administrationen på Skovhus Privathospital vil sørge for at booke din kalender ind med patienter og i store træk stå for det administrative, så du kan koncentrere dig om patienten. Dit hovedfokus vil være udredning og behandlingsforløb af enten voksne eller børn og unge, afhængig af dit speciale.

Er du vores nye kollega?

Så send dit CV og din ansøgning via linket nedenfor gerne snarest muligt, da vi allerede står og mangler dig i teamet.

Vi holder samtaler løbende, og ansætter når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen? Tag endelig fat i vicedirektør Lisette Schmidt på telefon 3146 2120 eller på mail privathospital@grh.dk

Vi anvender elektronisk rekruttering, og modtager derfor ikke ansøgninger via mail eller fysisk post. Du finder ansøgningslinket i bunden af opslaget.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Udvalgte job
Sørlandet Sykehus HF
Region Sjælland - Næstved og Slagelse Sygehus
Har du læst?
 

nr. 14/2016