PPclinic

PPclinic,

Danmark
02-09-2022

Spændende stilling for speciallæger i børne- og ungdomspsykiatri

Kontakt

PPclinic

Praktisk information
Oprettet:
02-09-2022
Udløber:
26-09-2022
Kviknummer:
LJA-83991334
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Børne- og ungdomspsykiatri,
Børnepsykiatri,
Psykiatri
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for at gøre en forskel for en målgruppe, hvor der er et stort behandlingsbehov og samtidig ikke er langt mellem de gode resultater? Og kunne du tænke dig at være en del af det børne- og ungdomspsykiatriske team i en af Danmarks førende, private virksomheder inden for psykologi og psykiatri? Så er det dig, vi søger ...


Vi oplever en stigende efterspørgsel på vores børne- og ungdomspsykiatriske ydelser fra forsikringsselskaber, kommuner og ikke mindst private familier, der ønsker hjælp og støtte til udredning og behandling. Derfor søger vi flere speciallæger i børne- og ungdomspsykiatri til vores
afdelinger i København, Aarhus og Vejle.


Hvem er vi?

PPclinic er en privat sundhedsfaglig virksomhed med et stort og fagligt stærkt team af speciallæger i psykiatri og psykologer.I 20 år har vi behandlet mennesker med stress og andre psykiske helbredsproblemer. De seneste 4 år har vi også tilbudt ydelser inden for børne- og ungdomspsykiatrien, og vi har skarpt fokus på, hvordan de forskellige specialer kan berige hinanden, så vi skaber en sammenhængende og relevant udredning og behandling for både børn, unge og voksne. Der er stor efterspørgsel på vores børne- og ungdomspsykiatriske ydelser, og vores team vokser.


Som vores nye kollega vil du blive en del af et stærkt tværfagligt miljø, hvor der værnes om den gode udredning og behandling, og hvor vi gør os umage, så vores patienter kan føle sig trygge.

Du kan læse mere om os på ppclinic.dk


Vi kan tilbyde dig

  • spændende og resultatorienterede patientforløb
  • gode muligheder for faglig sparring
  • fleksibilitet i dit daglige arbejde og gode faglige rammer for behandling
  • et tæt og godt samarbejde med klinikkens psykologer og psykiatere på tværs af specialer
  • frihed til at tilrettelægge dine behandlingsforløb og i høj grad bruge din tid med patienterne.


Hvem er du?

Du er speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri med solid behandlingsmæssig erfaring, psykofarmakologisk, psykoterapeutisk og psykoedukativt, gerne med erfaring fra arbejde med grupper. Du har interesse for tværfagligt og tværsektorielt samarbejde. Vi lægger vægt på, at du har erfaring med ikke-psykotiske sygdomme, herunder affektive sygdomme, angsttilstande, OCD og udviklingsforstyrrelser.


Løn og ansættelsesforhold

De fleste af vores psykologer og speciallæger er fastansatte, men andre vilkår kan også drøftes. Løn er afhængig af ansættelsestype og kvalifikationer.


Uafhængigt af om du ansættes i København, Århus eller Vejle vil du blive mødt af store lyse lokaler, faste lægesekretærer og faste kolleger. Vi tilbyder derudover sundhedsforsikring og i København og Århus kantineordning.


Ansøgningsfrist

Ansøgningen skal være os i hænde senest mandag d. 26. september kl. 12, men send meget gerne din ansøgning før, da vi løbende indkalder til samtaler.


Send din ansøgning og CV til

ansoegning@ppclinic.dk


Yderligere oplysninger om stillingen

Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om indholdet i stillingen og drøfte dine ønsker til en ansættelse. Du kan kontakte speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri Bodil Aggernæs eller direktør og speciallæge i voksenpsykiatri Jesper Karle på tlf. 3369 0966.

Har du læst?
 

nr. 14/2016