Gem annonce
PPclinic

PPclinic,

Aarhus
16-11-2022

Spændende stilling for speciallæger i børne- og ungdomspsykiatri

Kontakt

PPclinic

Praktisk information
Oprettet:
16-11-2022
Udløber:
09-12-2022
Kviknummer:
LJA-84255200
Jobtype:
Fuldtid
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde:
Børne- og ungdomspsykiatri,
Børnepsykiatri,
Psykiatri
Beliggenhed

Brænder du for at gøre en forskel for børn og unge, der har er et stort udrednings- og behandlingsbehov og hvor der samtidig ikke er langt mellem de gode resultater? Og kunne du tænke dig at være en del af det børne- og ungdomspsykiatriske team i en af Danmarks førende, private virksomheder inden for psykologi og psykiatri? Så er det dig, vi søger

Vi oplever en stigende efterspørgsel på vores børne- og ungdomspsykiatriske ydelser fra forsikringsselskaber, kommuner og ikke mindst private familier, der ønsker hjælp og støtte til udredning og behandling. Derfor søger vi flere speciallæger i børne- og ungdomspsykiatri til vores afdelinger i Aarhus og Vejle.

Hvem er vi?
PPclinic er en privat sundhedsfaglig virksomhed med et stort og fagligt stærkt team af speciallæger i psykiatri og psykologer. I 20 år har vi behandlet mennesker med stress og andre psykiske helbredsproblemer. De seneste 4 år har vi også tilbudt ydelser inden for børne- og ungdomspsykiatrien, og vi har skarpt fokus på, hvordan de forskellige specialer kan berige hinanden, så vi skaber en sammenhængende og relevant udredning og behandling for både børn, unge og voksne.

Som vores nye kollega vil du blive en del af et stærkt tværfagligt miljø, hvor der værnes om den gode udredning og behandling, og hvor vi gør os umage, så vores patienter kan føle sig trygge. Du vil være med til at opbygge og styrke børne- og ungeteamet i Vejle og Aarhus og har stor indflydelse på, hvordan vi sammen løser vores opgave bedst muligt.

Du kan læse mere om os på ppclinic.dk.

Vi kan tilbyde dig

  • spændende og resultatorienterede patientforløb
  • gode muligheder for faglig sparring
  • fleksibilitet i dit daglige arbejde og gode faglige rammer for behandling
  • et tæt og godt samarbejde med klinikkens psykologer og psykiatere på tværs af specialer
  • frihed til at tilrettelægge dine behandlingsforløb og i høj grad bruge din tid med patienterne.

Hvem er du?
Du er speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri med solid behandlingsmæssig erfaring, psykofarmakologisk, psykoterapeutisk og psykoedukativt. Du har interesse for tværfagligt og tværsektorielt samarbejde. Vi lægger vægt på, at du har erfaring med ikke-psykotiske sygdomme, herunder ADHD og autisme, affektive sygdomme, angsttilstande og OCD.

Løn og ansættelsesforhold
De fleste af vores psykologer og speciallæger er fastansatte, men andre vilkår kan også drøftes. Løn er afhængig af ansættelsestype og kvalifikationer.

Uafhængigt af om du ansættes i Århus eller Vejle, vil du blive mødt af store lyse lokaler, faste lægesekretærer og faste kolleger. Vi tilbyder derudover sundhedsforsikring og i Århus har vi kantineordning.

Ansøgningsfrist
Ansøgningen skal være os i hænde senest mandag d. 9. december kl. 12, men send meget gerne din ansøgning før, da vi løbende indkalder til samtaler.

Send din ansøgning og CV til 
ansoegning@ppclinic.dk 

Yderligere oplysninger om stillingen
Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om indholdet i stillingen og drøfte dine ønsker til en ansættelse. Du kan på tlf. 3369 0966 kontakte lokale kontaktperson specialpsykolog Martin Nikolajsen, overlæge/speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri Bodil Aggernæs eller direktør og overlæge/speciallæge i voksenpsykiatri Jesper Karle.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Har du læst?
 

nr. 14/2016