Privathospitalet Danmark

Privathospitalet Danmark,

Gentofte
22-06-2022

Speciallæge i Ortopædkirurgi, Idrætskirurg på Privathospitalet Danmark

Kontakt

Privathospitalet Danmark

Jægersborg Allé 14
2920
Charlottenlund
Danmark
Tlf: 39 64 19 49
Praktisk information
Oprettet:
22-06-2022
Udløber:
14-07-2022
Kviknummer:
LJA-83748922
Jobtype:
Fuldtid
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde:
Ortopædisk kirurgi
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Idrætskirurg med masken om halsen smiler

Vi søger en idrætskirurg til fastansættelse eller konsulentansættelse pr. 1. september 2022 eller hurtigst muligt herefter.

Privathospitalet Danmark varetager i samarbejde med forsikringsselskaber og regionen behandlingen af idrætskirurgiske og idrætsmedicinske patienter. Aktuelt består sektionen af to fastansatte speciallæger, samt to konsulentansatte speciallæger.

Vi tilbyder et hospital med stor ambulant aktivitet. Vi har velfungerende dagkirurgiske forløb, hvor de fleste af vores patienter behandles. For de enkelte patienter, der indlægges, er der et sengeafsnit.

På Privathospitalet Danmark arbejder vi ud fra en holistiske tankegang. Vi tror på at operation ikke nødvendigvis er første valg for vores patienter. Vi tror på forebyggelse og tager udgangspunkt i KRAM principperne. Det måler vi effekten af med stor succes.
Vi søger en speciallæge med erfaring i artroskopisk kirurgi og med interesse for idrætsmedicin. Det forventes, at der udvises interesse for og aktiv deltagelse i beskrivelse af patientforløb og nye behandlingsprincipper, og at speciallægen vedligeholder og kontinuert opdaterer sin viden inden for det fagspecifikke område.

Ansøgere skal være speciallæger i ortopædisk kirurgi, men minimum to års erfaring.
Ansøgningen vedlægges curriculum vitae.

Om Privathospitalet Danmark

På Privathospitalet Danmark får du 120 kollegaer fordelt på både fastansatte og konsulent ansatte. Hospitalet dækker de fleste specialer, så der er rig mulighed for faglig sparring. Hospitalet har eksisteret i over 30 år, men har inden for det sidste år gennemgået en gennemgribende udvikling og fornyelse.

Vi vægter kvalitet og patientsikkerhed meget højt, har konstant fokus på høj patienttilfredshed og er for tredje gang akkrediteret uden bemærkninger efter Den Danske Kvalitetsmodel.
Hospitalet er veldrevet, har en høj kundetilfredshed og mange dygtige personalegrupper du uden tvivl vil værdsætte. Vi er dygtige til det vi gør og påskønner når samarbejdet mellem os, samarbejdspartnere og patienterne går hånd i hånd.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til hospitalschef Bettina Hardt-Madsen på telefon 29 35 21 95 eller mail beha@phdanmark.dk.

Ansøgningsfrist: Den 14. juli 2022.


Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Har du læst?
 

nr. 14/2016