Gem annonce
Traumeklinikken

Traumeklinikken,

København
03-11-2022

Speciallæge i psykiatri Traumeklinikken

Kontakt

Traumeklinikken

Hejrevej 30.3 sal C/O NOR:
2400
København NV
Danmark
Tlf: 52119412
Praktisk information
Oprettet:
03-11-2022
Udløber:
09-12-2022
Kviknummer:
LJA-84199271
Jobtype:
Fuldtid
Deltid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed

Specialiseret privatklinik tilbyder overlægestilling med stor fleksibilitet og indflydelse på egne opgaver

Vi søger en dygtig og nysgerrig speciallæge i psykiatri til fuldtidsjob eller bijob og tilbyder høj faglighed, fleksibilitet, alsidighed og frihed i arbejdet.

Traumeklinikken er en psykiatrisk privatklinik, der tilbyder specialiseret traumebehandling med anerkendte og evidensbaserede metoder. Vi har stor tilgang af kunder og ønsker derfor at tilknytte en dygtig speciallæge i psykiatri med interesse for området. Klinikken er startet af psykiater Cæcilie Buhmann med den hensigt at skabe et højt kvalificeret tværfagligt behandlingstilbud i primærsektoren. Patienterne lider primært af PTSD og andre traumerelaterede sygdomme, men der ses en høj grad af komorbiditet med bl.a. personlighedsforstyrrelser, dissociative lidelser, kroniske smertetilstande og affektive lidelser. Vi arbejder tillige med patienter med samtidig traumereaktion og psykose, selvskade, spiseforstyrrelse og misbrug i det omfang den komorbide sygdom er stabil. Du vil således få mulighed for at arbejde med varierede problemstillinger og særlige målgrupper som patienter med traumer efter arbejdsulykker, seksuelle overgreb, barndomsovergreb, fødselstraumer m.m.

Du vil komme til at arbejde i et stærkt tværfagligt team bestående af psykiater, specialpsykologer, kliniske psykologer og kropsterapeut. Der vil være mulighed for efteruddannelse i traumebehandling og diagnostik. Dine arbejdsopgaver vil overordnet være at supplere vores virksomhedsansvarlige overlæge med kliniske opgaver, undervisning, supervision og udviklingsopgaver. Der vil endvidere være mulighed for personaleledelse og daglig klinisk ledelse.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Udredning af henviste patienter for traumereaktioner og anden psykiatrisk sygdom
 • Lægelig behandling af patienter
 • Udfærdigelse af erklæringer
 • Koordinering af visitation til klinikken
 • Kommunikation med vores større samarbejdspartnere om behandlingsforløb
 • Overordnet tilrettelæggelse af behandlingsforløb i samarbejde med øvrige behandlere.
 • Deltagelse i og ledelse af visitations- og behandlingskonferencer

Dertil vil der alt efter dine interesser tillige være mulighed for:

 • Supervision af personale og evt. ekstern supervision
 • Undervisning på Traumeklinikkens kurser
 • Konsultation i organisationer med henblik på at bidrage til en mere traumebevidst tilgang til arbejdet med borgere
 • Traumefokuseret psykoterapi
 • Udvikling af klinikkens faglige profil
 • Daglig personaleledelse af klinisk personale

Vi tilbyder konsultationer ved fremmøde i vores klinik i København (Nørrebro NV) samt online konsultationer på video. Der er således mulighed for tilknytning uden at have bopæl i hovedstadsområdet. Du har stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dine arbejdsopgaver, og vi gør en særlig indsats for at mindske administrative arbejdsopgaver for det kliniske personale. 

Vi håber at du ikke bare er fagligt dygtig, men også nysgerrig og videbegærlig. Du er fleksibel og begår dig godt i en virksomhed i vækst. Du kan tage lederskab i forhold til dig selv men også andre. Du trives med tværfaglighed og er solidt funderet i psykiatrien med erfaring med komplekse psykiatriske udredninger. Du bidrager til at udvikle virksomheden og de driftsmæssige arbejdsprocesser og kan lide at undervise og lære fra dig. Vi ser gerne, at du har erfaring med traumepatienter, men kan sørge for at du yderligere dygtiggør dig indenfor feltet med mesterlære og efteruddannelse.

Vi leder optimalt efter at besætte en fuldtidsstilling, men har også interesser i kandidater til et bijob. Du har mulighed for fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden. Konkurrencedygtig løn efter aftale. Mulighed for opstart med det samme. Har du særlige ønsker til ansættelsesforhold eller opgaver, så kontakt os for en uforpligtende snak.

Læs mere om jobbet og
klinikken HER 

Kontakt os på tlf. 52119412 eller e-mail: 
info@traumeklinikken.dk 

Ans
øgningsproces:

Sendes til 
Info@traumeklinikken.dk. Du bedes sende CV og relevante uddannelsespapirer sammen med din ansøgning. Ansøgningsfrist: 9/12

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Lignende job
Københavns Kommune, Socialforvaltningen
København, Storkøbenhavn
Herlev Kommunes rusmiddelcenter
Herlev, Storkøbenhavn
Har du læst?
 

nr. 14/2016