Region Hovedstaden

Region Hovedstaden,

Bornholm
13-12-2021

Start din egen praksis på Bornholm

Kontakt

Region Hovedstaden

Praktisk information
Oprettet:
13-12-2021
Udløber:
01-02-2022
Kviknummer:
LJA-83064944
Jobtype:
Fuldtid
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Drømmer du om din egen praksis som ø-læge på Bornholm? Region Hovedstaden tilbyder netop nu én lægekapacitet uden patienter på Solskinsøen.

Spændende faglige udfordringer
Som praktiserende læge på Bornholm kan du få faglige udfordringer og samtidig gøre en forskel for en aldrende befolkning og et stigende antal patienter med multisygdom. Du bliver en del af et godt fagligt fællesskab med øens øvrige praktiserende læger, speciallæger, hospitalslæger og kommune.

Med projekt Digital Ø vil flere bornholmere få digitale forebyggelses- og behandlingstilbud. Der er derfor potentialer for dig med interesse for det digitale sundhedsvæsen.

Som læge på Bornholm får du særlige fordele, da
Bornholm er et lægedækningstruet område.

ANSØGNINGSFRIST d. 1. februar 2022
Vi lægger vægt på, at du vil etablere praksis hurtigt. Din lægepraksis skal etableres i Rønne - evt som licens- eller satellitpraksis med åbent i alle hverdage.

Læs mere om nedsættelsesmuligheder og -krav,
tilflytterkonsulent mv. på www.regionh.dk/PraksisBornholm
hvor du også finder ansøgningsskema

For spørgsmål kontakt
rekrutteringskonsulent
Camilla Skanderup Brandt
21 60 66 53
rap.center-for-sundhed@regionh.dk

Livet på Bornholm
At komme til øen som børnefamilie er noget helt særligt. Her er en nærhed, tryghed og livskvalitet.

Bornholms tilflytterkonsulent hjælper dig og din familie med at falde godt til på øen med tilbud på børne-og ungeområdet, støtte til job til ægtefælle mv.


Se filmen med Maja, der flyttede fra storbyen til Bornholm, hvor Maja arbejder som praktiserende læge. Et virkelig godt samarbejde på tværs af sektorerne, faglige udfordringer og et familieliv med mere tid til oplevelser og nærhed gør, får Maja til at anbefale lægelivet som ø-læge på Bornholm (Varighed 4:23).


Har du læst?
 

nr. 14/2016