Privathospitalet Danmark

Privathospitalet Danmark,

Gentofte
16-05-2023

Vi søger idrætskirurger og/eller idrætsmedicinere på Privathospitalet Danmark

Kontakt

Privathospitalet Danmark

Jægersborg Allé 14
2920
Charlottenlund
Danmark
Tlf: 39 64 19 49
Praktisk information
Oprettet:
16-05-2023
Udløber:
02-06-2023
Kviknummer:
LJA-84781816
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ortopædisk kirurgi
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger flere idrætskirurger til fastansættelse hurtigst muligt. Hospitalet udvider idrætskirurgiske enhed og vi søger derfor flere kollegaer.

PrivatHospitalet Danmark varetager i samarbejde med forsikringsselskaber og regionen behandlingen af idrætskirurgiske og idrætsmedicinske patienter. Aktuelt består afdelingen af tre fastansatte speciallæger, samt tre konsulentansatte speciallæger. Vi har fuld fart på udvidelse og indtaget af patienter netop på dette speciale.

Vi har tre operationsstuer, en flad struktur og et godt arbejdsmiljø. Du vil i et tæt samarbejde med de øvrige ortopædkirurger få indflydelse og plads til at tilrettelægge din arbejdsdag og funktionsbeskrivelse. Alt i alt et moderne hospital med muligheder og medansvar.

Vi tilbyder et hospital med stor ambulant aktivitet. Vi har velfungerende dagkirurgiske forløb, hvor de fleste af vores patienter behandles. For de enkelte patienter, der indlægges, er der et sengeafsnit.

På Privathospitalet Danmark vil du møde fagligt velunderbyggede behandlingsmetoder. Vi tror på at operation ikke nødvendigvis er første valg for vores patienter. Vi tror på forebyggelse og tager udgangspunkt i KRAM principperne. Det måler vi effekten af med stor succes.

Vi søger derfor speciallæger med erfaring i artroskopisk kirurgi og med interesse for idrætsmedicin. Det forventes, at der udvises interesse for og aktiv deltagelse i beskrivelse af patientforløb og nye behandlingsprincipper, og at speciallægerne vedligeholder og kontinuert opdaterer sin viden inden for det fagspecifikke område.

Krav til ansøgere

  • Ansøgere skal være speciallæger i ortopædisk kirurgi, med minimum to års erfaring
  • Det er en fordel hvis idrætsmedicin 1+2 er gennemført
  • Ansøgningen vedlægges curriculum vitae

Om Privathospitalet Danmark

På Privathospitalet Danmark får du 120 kollegaer fordelt på både fastansatte og konsulent ansatte. Hospitalet dækker de fleste specialer, så der er rig mulighed for faglig sparring. Hospitalet har eksisteret i over 30 år, men har inden for det sidste år gennemgået en gennemgribende udvikling og fornyelse.

Vi vægter kvalitet og patientsikkerhed meget højt, har konstant fokus på høj patienttilfredshed og er for tredje gang akkrediteret uden bemærkninger efter Den Danske Kvalitetsmodel.
Hospitalet er veldrevet, har en høj kundetilfredshed og mange dygtige personalegrupper du uden tvivl vil værdsætte. Vi er dygtige til det vi gør og påskønner når samarbejdet mellem os, samarbejdspartnere og patienterne går hånd i hånd.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Idrætskirurg Jacob Eschen på telefon 42 24 22 95 eller mail jaes@phdanmark.dk

Deadline: 2. juni 2023 kl 12. Ansøgninger sendes via Sikker Mail


Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer. 


Har du læst?
 

nr. 14/2016