Københavns Kommune, Rusmiddelbehandling

Københavns Kommune, Rusmiddelbehandling,

København
14-12-2021

Vil du arbejde vagtfri som afdelingslæge indenfor rusmiddelbehandlingen - så søg denne stilling i Center for Rusmiddelbehandling København

Kontakt

Københavns Kommune, Rusmiddelbehandling

Ørnevej 33 A
2400
København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-12-2021
Udløber:
16-01-2022
Kviknummer:
LJA-83094452
Jobtype:
Fuldtid
Deltid
Arbejdsområde:
Psykiatri,
Samfundsmedicin/socialmedicin,
Speciale uafhængig
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du speciallæge og har du lyst til, at gøre en forskel for borgere, som ikke altid kan finde den rette hjælp i sundhedsvæsenet, fordi de har svært ved at indgå i de rammer som hospital eller praktiserende læger tilbyder, som har en dobbeltbelastning med psykisk sygdom og misbrug eller har behov for hjælp, til få styr på deres multiple sociale problemer pga. deres misbrug?

Trives du i et tværfagligt miljø, hvor du i tæt samarbejde med lægekollega og et erfarent sundhedsteam, der består af sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, og sammen med socialrådgivere, psykologer, pædagoger og den lokale ledelse påtager dig en koordinerende funktion i forhold til den sundhedsfaglige rusmiddelbehandling?

Har du overskud til at bidrage positivt til den faglige udvikling og til trivslen i det lokale team og i den større lægegruppe?

Kan du leve med en travl hverdag med personligt ansvar for beslutninger i komplekse sager på et højt fagligt niveau og på basis af detaljerede kommunale instrukser?

Prioriterer du alligevel et privatliv ved siden af dit arbejde, og værdisætter du de fleksible rammer og de personalegoder som en kommunal arbejdsplads tilbyder? Fx har vi mulighed for fri parkering.

Så har vi den rette lægestilling til dig i Rusmiddelbehandling Spaniensgade på Amager.

Vi er en del af Rusmiddelbehandling København og tilbyder behandling til borgere med misbrug af alkohol, hash, sederende eller centralstimulerende stoffer.

Andre afdelinger arbejder med opioid-substitutionsbehandling, heroinbehandling, familieorienteret rusmiddelbehandling og udgående eller fremskudt behandling.

Der arbejder 19 læger i Rusmiddelbehandling København. De er overvejende speciallæger i almen medicin, socialmedicin eller anden relevant speciale.

Rusmiddelbehandling København har desuden to overlæger og en psykiatrisk konsulent tilknyttet. Lægerne og socialoverlægen mødes hver anden uge på tværs af centret. De deltager derudover i relevante kurser og konferencer internt og eksternt.

Det lægelige arbejde består bl.a. i at udrede og behandle misbrugstilstanden samt de psykiske og somatiske følgesygdomme.

Særligt har vi fokus på dobbeltdiagnoser og infektionssygdomme i relation til misbruget f.eks. virushepatitis og HIV. Vi har bl.a. et samarbejde ud fra et shared-care-princip med Rigshospitalet og Hvidovre Hospitals infektionsmedicinsk ambulatorium.

Samarbejde og koordinering med praktiserende læger og hospitaler udgør en væsentlig del af det lægelige arbejde. Vi benytter et journalsystem, som er et brugervenligt, almen praksis-lægesystem, som vi bl.a. anvender til at understøtte kommunikationen over sektorgrænserne.

Stillingen tilbydes som en 37 timers stilling i Spaniensgade, men kan efter ønske, tilbydes som en deltidsstilling på 30-32 timer om ugen.

Stillingen ønskes besat den 1.marts eller snarest muligt derefter

Yderligere information
Du kan få yderligere oplysninger hos klinisk overlæge Dorrit Christensen på 2495 1849, enhedens afdelingslæge Clemens Plickert på 2116 9035, afdelingsleder Tina Ege på 2495 1846 eller leder Henrik Stahl Nielsen på 2855 1253.

Søg via linket senest søndag den 16. Januar 2022

Samtaler forventes afholdt onsdag den 19. Januar.

Har du læst?
 

nr. 14/2016