Region Hovedstaden

Region Hovedstaden,

Storkøbenhavn
24-03-2023

Vil du starte øjenlægepraksis?

Kontakt

Region Hovedstaden

Tlf: 24 78 30 80
Praktisk information
Oprettet:
24-03-2023
Udløber:
23-04-2023
Kviknummer:
LJA-84635035
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Oftalmologi
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Hovedstaden udbyder nu et nyt fuldtids 0-ydernummer i en af følgende kommuner: Albertslund, Glostrup, Høje-Taastrup, Ishøj eller Vallensbæk.

For at styrke øjenlægedækningen i Region Hovedstadens planområde Syd har speciallæger i oftalmologi nu mulighed for at ansøge Region Hovedstaden om etablering af ny praksis i en af de førnævnte kommuner.

Forudsætninger for etablering og drift af øjenlægepraksis

Region Hovedstaden udbyder et nyt fuldtids 0-ydernummer indenfor øjenlægehjælp. Et 0-ydernummer er et ydernummer uden tilknyttede patienter, som tildeles fra regionen. Praksis tilknyttet ydernummeret skal placeres i én af følgende kommuner: Albertslund, Glostrup, Høje-Taastrup, Ishøj eller Vallensbæk. Klinikken skal drives efter vilkårene i overenskomsten og følge overenskomstens bestemmelser om bl.a. åbningstider og tilbud om medicinske og kirurgiske ydelser.

Speciallægen er selv ansvarlig for at finde og afholde udgifter til egnede lokaler, der er i overensstemmelse med byggelovgivningens krav, jf. § 42 i speciallægeoverenskomsten. Speciallægen kan søge ydernummeret uden på forhånd at have erhvervet kliniklokaler.

Sådan ansøger du om ydernummeret

www.regionh.dk/speciallaegekapacitet kan du læse mere om:

  • Forhold der lægges vægt på ved vurdering af ansøgningen
  • Sammensætning af ansættelsesudvalget
  • Kontaktoplysninger ift. mulighed for at etablere praksis i kommunale lokaler

Her kan du også finde ansøgningsskemaet.

Hvis du er interesseret i eller har spørgsmål vedr. 0-ydernummeret, kan du kontakte Region Hovedstaden ved Marianne Bjørnø Banke (mail: marianne.bjoernoe.banke@regionh.dk, telefon: 24 78 30 80).

Ansøgningsfrist: 23. april 2023.

Udvalgte job
Sørlandet Sykehus HF
Sørlandet Sykehus HF
Har du læst?
 

nr. 14/2016