Gem annonce
Hejdoktor.dk

Hejdoktor.dk,

København
02-11-2023

Virksomhedsansvarlig læge til at drive vores digitale sundhedsydelser

Kontakt

Hejdoktor.dk

Århusgade 88
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-11-2023
Udløber:
02-12-2023
Kviknummer:
LJA-85081603
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed

Om stillingen
Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser, og vi er stolte af at kunne tilbyde danskerne en service med høj sundhedsfaglig kvalitet. Vores team af dygtige speciallæger og sundhedspersonale står til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent sundhedsfaglig hjælp.

Vi søger en ny virksomhedsansvarlig læge, der kan være med til at drive vores digitale sundhedsydelser, går op i patientsikkerhed og bidrager med løbende at sikre og forbedre kvaliteten af det sundhedsfaglige arbejde på tværs af alle Hejdoktors ydelser.

Som virksomhedsansvarlig læge har du ansvaret for at påse, at den sundhedsfaglige virksomhed, som udøves, udføres i overensstemmelse med god faglig praksis og med de pligter, der i øvrigt er fastsat i lovgivningen for sundhedsfaglig virksomhed, herunder for lægers og andet sundhedspersonales virksomhed. Du vil være den primære sundhedsfaglige kontaktperson for det sundhedsfaglige personale, der i dag består af cirka 75 sundhedsfaglige medarbejdere.

Derudover bliver du som virksomhedsansvarlig læge ansvarlig for:

  • Godkendelse af mulige sundhedsfaglige kandidater til ansættelse i virksomheden.
  • Løbende opdatering og revision af de gældende sundhedsfaglige retningslinjer og instrukser til alle tilknyttede sundhedspersoner.
  • Løbende internt tilsyn med virksomhedens praksis primært gennem journal- og epikrise audit med de tilknyttede sundhedspersoner.
  • Løbende kvalitetssikring herunder f.eks opfølgning ifm tilsyn fra STPS, ifm evt UTH og patientklager etc.

Du vil som virksomhedsansvarlig læge referere direkte til Hejdoktors administrerende direktør.

Hvad vi leder efter
Vi leder efter dig der interesserer sig for digital sundhed og patientsikkerhed, meget gerne har erfaring med begge dele fra tidligere og i øvrigt har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor telemedicin i en nytænkende og unik kontekst.

Vi arbejder ud fra et mål om at bringe sundhedsydelserne tættere på brugerne, gennem en digital platform, hvor man kan foretage hurtige og effektive konsultationer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det hele foregår gennem en sikker platform, hvor dygtige speciallæger og sundhedspersonale tilbyder konsultationer og rådgivning direkte til patienten.

Om dig
Du er speciallæge i almen medicin og du brænder for:

  • At arbejde med kvalitet og patientsikkerhed på en ny og spændende måde.
  • At udvikle dine kompetencer indenfor telemedicin og mærke, hvordan teknologi kan være med til at bringe sundhed og vægttab tættere på patienten i en travl hverdag.
  • Høj faglighed samt tilfredse patienter.
  • At arbejde tværfagligt med andre sundhedsfaglige, men også at indgå i samarbejder med teams af tech-folk og supportere mhp løbende at forbedre de sundhedsfaglige services og tænke i nye løsninger

Bliv en del af en moderne og attraktiv arbejdsplads
Vi vægter fællesskabet i Hejdoktor højt, men anerkender samtidig vigtigheden i at have balance mellem arbejdsliv og privatliv. Vi er beliggende på Østerbro i smukke New Yorker-inspirerede kontorlokaler. Her har du mulighed for at arbejde fra, men vi forstår også betydningen af fleksibilitet, så du kan vælge at arbejde hjemmefra, hvis det passer bedre.

Det er vigtigt for os, at du kommer godt fra start, så når du starter hos os, sørger vi for at du får en grundig introduktion til Hejdokotors platform, digitale kommunikation og vores medicinske retningslinjer. Vi giver dig også en introduktion til vores nuværende processer inden for kvalitet og patientsikkerhed.

Vi vil gerne investere i vores relationer til hinanden, vi bestræber os derfor på, jævnligt at holde arrangementer der bringer os tættere sammen. Vi holder som udgangspunkt derfor både sommerfest og julefrokost, housewarmings osv.

Bliv en del af Hejdoktors dynamiske kultur, hvor du får mulighed for et spændende og afvekslende job, som spænder vidt og giver en varieret hverdag. I fællesskab kan vi forme fremtidens sundhedsvæsen.

Vi tilbyder en attraktiv ansættelseskontrakt med fleksibilitet, ansvar, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Om Hejdoktor

Vi er Danmarks største udbydere af online sundhedsydelser fra speciallæger, diætister, fysioterapeuter og psykologer på web og mobil.

Hejdoktor er en sikker online platform som tilbyder fleksibel og nem adgang til krypterede konsultationer med erfarne sundhedspersoner. Vores vision er at give alle adgang til den sundhedsfaglige hjælp, de har brug for uafhængigt af tid og sted.

Vi tilbyder aktuelt online video- og chat/billedkonsultationer med speciallæger i almen medicin, dermatologi, reumatologi, endokrinologi samt med psykologer, sygeplejersker, diætister og fysioterapeuter.

Hejdoktor.dk A/S er underlagt de gældende regler på området angivet af Sundhedsstyrelsen og Styrelsen for Patientsikkerhed, herunder autorisationsloven, sundhedsloven, lov om klage- og erstatningsadgang og persondataloven.

Kvalitet og sikkerhed
Vores formål er at levere den bedst mulige service til hver enkelt patient og derfor er patientens behov og krav altid i højsædet, hvilket afspejles af vores patienttilfredshed som ligger på 4,74 ud af 5.

Vi foretager hyppigt og løbende audit af konsultationerne hos Hejdoktor, for at sikre at de medicinske retningslinjer følges samt at vi altid holder et højt kommunikativt og pædagogisk niveau.

Vi håber på at høre fra dig.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Udvalgte job
Sørlandet Sykehus HF
Sørlandet Sykehus HF
Har du læst?
 

nr. 14/2016