F.A.Q. – få svar på ofte stillede spørgsmål

Hvad er job.ugeskriftet?
En af Danmarks største jobportaler rettet mod læger og udbudt af Ugeskrift for Læger.

På job.ugeskriftet finder du de nyeste jobannoncer henvendt til læger.
Det er lige fra overlæger, speciallæger, praktiserende læger til vikariater inden for lægebranchen.

Kan jeg som arbejdsgiver annoncere mit job?
Ja du kan, og det er ret let! Vi har flere produkter, som du kan gøre brug af. Klik her for at se mere.

Vælg det produkt, der passer dig. Er du i tvivl, så kontakt os gerne. Vi kan også hjælpe dig med at oprette annoncen eller bare svare på dine spørgsmål.

Har du specielle behov, eller oplever du tekniske problemer, så send en email til vores annoncepartner, Dansk Mediaforsyning, på ufljob@dmfnet.dk., så vender vi retur hurtigst muligt.

Få kontakt til de rette kandidater – også dem, som er i job
Når du opretter en jobannonce på job.ugeskriftet rammer du først og fremmest de aktive jobsøgere.

Men du rammer også en del passive jobsøgere, da job.ugeskriftet har en stor mængde faste brugere.

Du kan forstærke rækkevidden ved at tilvælge at få din annonce vist i magasinet Ugeskriftet, på hjemmesiden ugeskriftet.dk med mere end 300.000 månedlige visninger, og i Ugeskriftets nyhedsbreve med 38.250 tilmeldte læger.

Det betyder at du vil få dit budskab ud til en så stor gruppe af kandidater som muligt på tværs af funktioner.

Hvordan gør jeg min jobsøgning mere målrettet?
Har du lavet en søgning, eksempelvis på ”overlæge” får du alle overlæge opslag – og relaterede annoncer – i hele landet. Du kan så bruge filtrene til venstre på søgeresultatsiden til at målrette søgningen endnu mere, så det eksempelvis kun er stillinger i København, der vises. Du kan f.eks. også sortere på, hvornår annoncerne er indrykket, hvis du kun vil se de stillinger, der er slået op i dag.

Hvordan søger jeg et job?
Når du finder en jobannonce, som du synes passer dig godt, fremgår det af annoncen hvordan du skal søge. Der er flere forskellige ansøgningssystemer, og det bestemmes af den skole/kommune/virksomhed, der søger en ny kollega. Det kan være via email eller et link til en ekstern side, hvor du skal ansøge ved brug af arbejdsgiverens rekrutteringssystem.

Har du problemer med din jobsøgning på job.ugeskriftet, kan du altid sende en email til ufljob@dmfnet.dk.

Når jeg har sendt en ansøgning, hvornår hører jeg så noget?
job.ugeskriftet har som en jobportal kun mulighed for at annoncere ledige stillinger. Al kontakt, efter ansøgningen er sendt, er virksomhedens ansvar. Det er op til dig at holde dig informeret og følge op på din ansøgning.

Hvad er en jobagent?
En jobagent holder dig informeret, når der oprettes nye jobannoncer på job.ugeskriftet, der matcher de søgekriterier, du brugte, da du oprettede agenten. Din jobagent sørger for at sende relevante stillinger direkte til din mailboks, så snart de er oprettet på job.ugeskriftet

Hvor opretter man en jobagent?
Du kan oprette en jobagent her. Du kan også lave en søgning og på søgeresultatsiden gemme denne søgning som en jobagent.

Hvordan afmelder jeg min jobagent?
Du kan til enhver tid afmelde din jobagent. Det kan du gøre ved at bruge afmeld linket i din jobagent-email.

Oplever du problemer med at afmelde din jobagent, så send en email til ufljob@dmfnet.dk.

Hvem skal jeg kontakte?
Hvis du er interesseret i et job, der er slået op på lærerjob.dk, skal du kontakte arbejdsgiveren, hvis du har brug for at vide, hvordan det går med din ansøgning eller har andre spørgsmål vedrørende jobbet.

Har du spørgsmål vedrørende brugen af job.ugeskriftet.dk, problemer med hjemmesiden eller andet, så send en email til ufljob@dmfnet.dk.

Er mine informationer sikre?
Vi håndterer alle informationer meget seriøst, og har en striks privatlivspolitik.

Falske eller problematiske jobannoncer
Vi gør vores bedste for at sikre kvalitet og rigtighed I alle annoncer der er opslået på job.ugeskriftet. Vores interne processer stiller høje krav til kvalitetssikring, og vi har stor fokus på vores brugeres sikkerhed. Såfremt der er en jobannonce eller andet indhold, som du mener ikke bør være der, så send os endelig en email på ufljob@dmfnet.dk.